O Ozan Sütcü Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Merhaba telefondan oynadığım oyunları OBS ile kayıt almak istiyorum. Uygulamalar filan var, yansıtmak için ama kablo veya bir cihaz ile bağlantı yapmak istiyorum neler önerirsiniz?
Merhaba telefondan oynadığım oyunları OBS ile kayıt almak istiyorum. Uygulamalar filan var, yansıtmak için ama kablo veya bir cihaz ile bağlantı yapmak istiyorum neler önerirsiniz?
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 461 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Vysor uygulamasını kullanabilirsin
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.739 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Bir ara kullanıyordum bunu. Vysor adlı uygulamaya da bakabilirsin o da ise yarıyordu ama sonradan bozulmuştu bende, düzeltmiş olabilirler.
GitHub - Genymobile/scrcpy: Display and control your Android device Display and control your Android device. Contribute to Genymobile/scrcpy development by creating an account on GitHub. github.com Bir ara kullanıyordum bunu. Vysor adlı uygulamaya da bakabilirsin o da ise yarıyordu ama sonradan bozulmuştu bende, düzeltmiş olabilirler.