B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar konu yeri umarım doğrudur. Telefondaki internetimi bilgisayarda kablosuz olarak kullanmak istiyorum ama bilgisayar bağlanmıyor. Ne yapmam lazım? Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar konu yeri umarım doğrudur. Telefondaki internetimi bilgisayarda kablosuz olarak kullanmak istiyorum ama bilgisayar bağlanmıyor. Ne yapmam lazım? Teşekkür ederim.
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 8 Şubat 2021 #2 Nasıl bir hata veriyor bilgisayar? Telefon bağlantı ayarlarını sıfırlamayı denedin mi?
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Ahmet54 dedi: Nasıl bir hata veriyor bilgisayar? Telefon bağlantı ayarlarını sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar telefonu görüyor ıphone yazısı çıkıyor ama 5 çubuk da boş yani şifre bile yazılmıyor. Önceden oluyordu
Ahmet54 dedi: Nasıl bir hata veriyor bilgisayar? Telefon bağlantı ayarlarını sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar telefonu görüyor ıphone yazısı çıkıyor ama 5 çubuk da boş yani şifre bile yazılmıyor. Önceden oluyordu
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 8 Şubat 2021 #4 bugter dedi: Hocam bilgisayar telefonu görüyor iPhone yazısı çıkıyor ama 5 çubuk da boş yani şifre bile yazılmıyor. Önceden oluyordu Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız internetin şifresini ve ismini değiştirin.
bugter dedi: Hocam bilgisayar telefonu görüyor iPhone yazısı çıkıyor ama 5 çubuk da boş yani şifre bile yazılmıyor. Önceden oluyordu Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız internetin şifresini ve ismini değiştirin.
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 özgün deniz dedi: Paylaştığınız internetin şifresini ve ismini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çok teşekkür ediyorum.
özgün deniz dedi: Paylaştığınız internetin şifresini ve ismini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam oldu çok teşekkür ediyorum.