ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.667 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 bbq1 dedi: haa gerçekten oluyormuş teşekkür ederim peki ayarlardan mobil veriyi kısıtlasam gene de az internet kaybı olur mu yoksa uygulamayı indirmem gerekir mi benim için internet fazlasıyla önemli de Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler dilerim.
bbq1 dedi: haa gerçekten oluyormuş teşekkür ederim peki ayarlardan mobil veriyi kısıtlasam gene de az internet kaybı olur mu yoksa uygulamayı indirmem gerekir mi benim için internet fazlasıyla önemli de Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi günler dilerim.
B bbq1 Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik 9 Ekim 2022 #12 Paul Walkers dedi: Hocam olmazsa o uygulamanın özelliklerine girip zorla durdurun. Ki olacak ama gene yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Paul Walkers dedi: Hocam olmazsa o uygulamanın özelliklerine girip zorla durdurun. Ki olacak ama gene yazayım dedim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 8 9 Ekim 2022 #13 bbq1 dedi: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. Şimdi fark ettim bu forumdaki gibi nazik olan 1 tane forum görmedim technopat>all.
bbq1 dedi: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek. Şimdi fark ettim bu forumdaki gibi nazik olan 1 tane forum görmedim technopat>all.