U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #1 Cep telefonu iki senelik garantili, suya düştükten sonra merak edip acaba içi su aldı mı diye telefoncuda açtırmak garanti dışına mi çıkarır? Bir diğer sorum ise suyla temas eden cihazın içi paslanır mi?
Cep telefonu iki senelik garantili, suya düştükten sonra merak edip acaba içi su aldı mı diye telefoncuda açtırmak garanti dışına mi çıkarır? Bir diğer sorum ise suyla temas eden cihazın içi paslanır mi?
KS KS U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #11 kerem325 dedi: Açarsan garanti iptal olur. Sıvı temasında da bazi firmalar garanti dışı birakiyor sen yine de garantiye gönder onlar açsın. Genişletmek için tıkla... Tamam ama eğer pirinçten çıktığında çalışır durumda ise de göndereyim mi Yerayay dedi: Telefonlar hassas cihazlardır. Şu an bir sıkıntı olmasa bile ileride bir soruna neden olabilir. Şimdiden önlem alirsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yorumda sorunsuz çalışıyor diyen olmuş o halde onlara güvenmek doğru olmaz Artı 0 Eksi
kerem325 dedi: Açarsan garanti iptal olur. Sıvı temasında da bazi firmalar garanti dışı birakiyor sen yine de garantiye gönder onlar açsın. Genişletmek için tıkla... Tamam ama eğer pirinçten çıktığında çalışır durumda ise de göndereyim mi Yerayay dedi: Telefonlar hassas cihazlardır. Şu an bir sıkıntı olmasa bile ileride bir soruna neden olabilir. Şimdiden önlem alirsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yorumda sorunsuz çalışıyor diyen olmuş o halde onlara güvenmek doğru olmaz
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 2 Aralık 2024 #12 umarım dedi: Tamam ama eğer pirinçten çıktığında çalışır durumda ise de göndereyim mi Bir sürü yorumda sorunsuz çalışıyor diyen olmuş o halde onlara güvenmek doğru olmaz Genişletmek için tıkla... bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum. Artı 0 Eksi
umarım dedi: Tamam ama eğer pirinçten çıktığında çalışır durumda ise de göndereyim mi Bir sürü yorumda sorunsuz çalışıyor diyen olmuş o halde onlara güvenmek doğru olmaz Genişletmek için tıkla... bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.389 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #13 crexy.ee dedi: bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Xiaomi cihazlarda ayarlardan yapılıyor. @umarım cihazın markası nedir. Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Xiaomi cihazlarda ayarlardan yapılıyor. @umarım cihazın markası nedir.
KS KS U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #14 crexy.ee dedi: bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Evet effect biseydi ama cihaz kapalı. O uygulamayı bugün öğrendim. Yerayay dedi: Xiaomi cihazlarda ayarlardan yapılıyor. @umarım cihazın markası nedir. Genişletmek için tıkla... Xioami redmi 13c Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: bir uygulama vardı içindeki suyu falan birşey yapıyordu ama adını unuttum. Genişletmek için tıkla... Evet effect biseydi ama cihaz kapalı. O uygulamayı bugün öğrendim. Yerayay dedi: Xiaomi cihazlarda ayarlardan yapılıyor. @umarım cihazın markası nedir. Genişletmek için tıkla... Xioami redmi 13c
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 2 Aralık 2024 #15 telefon çalışır durumdaysa clear wawe ekle o işe yarıyor diye duydum. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.389 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #16 umarım dedi: Xiaomi Redmi 13C. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ek ayarlar> haporlörü temizle seçeneğinden yapabilirsin. Artı 0 Eksi
umarım dedi: Xiaomi Redmi 13C. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ek ayarlar> haporlörü temizle seçeneğinden yapabilirsin.
KS KS U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #17 crexy.ee dedi: telefon çalışır durumdaysa clear wawe ekle o işe yarıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: telefon çalışır durumdaysa clear wawe ekle o işe yarıyor diye duydum. Genişletmek için tıkla... Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.389 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #18 umarım dedi: Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü Genişletmek için tıkla... 48 saat kalsın. Artı 0 Eksi
umarım dedi: Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü Genişletmek için tıkla... 48 saat kalsın.
KS KS U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #19 O Yerayay dedi: Ayarlar>ek ayarlar> haporlörü temizle seçeneğinden yapabilirsin o umarım dedi: Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: 48 saat kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamam sabırsız biriyim Ama doğrusu bir hafta bile beklemek ise kalsın orda Artı 0 Eksi
O Yerayay dedi: Ayarlar>ek ayarlar> haporlörü temizle seçeneğinden yapabilirsin o umarım dedi: Tamam sizce ne zaman cikarayim pirinçten bir gün oldu gerçi hoparlör kısmına dökülmedi diye hatırlıyorum kulaklık bölgesi ve ön üst kısımlara döküldü Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: 48 saat kalsın. Genişletmek için tıkla... Tamam sabırsız biriyim Ama doğrusu bir hafta bile beklemek ise kalsın orda
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.930 Çözümler 5 2 Aralık 2024 #20 umarım dedi: O Tamam sabırsız biriyim Ama doğrusu bir hafta bile beklemek ise kalsın orda Genişletmek için tıkla... kalsın işini garantiye al dostum sen,telefon açılırsa umarım o uygulamayıda dene. Artı 0 Eksi
umarım dedi: O Tamam sabırsız biriyim Ama doğrusu bir hafta bile beklemek ise kalsın orda Genişletmek için tıkla... kalsın işini garantiye al dostum sen,telefon açılırsa umarım o uygulamayıda dene.