U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2024 #1 Cep telefonu iki senelik garantili, suya düştükten sonra merak edip acaba içi su aldı mı diye telefoncuda açtırmak garanti dışına mi çıkarır? Bir diğer sorum ise suyla temas eden cihazın içi paslanır mi?
Cep telefonu iki senelik garantili, suya düştükten sonra merak edip acaba içi su aldı mı diye telefoncuda açtırmak garanti dışına mi çıkarır? Bir diğer sorum ise suyla temas eden cihazın içi paslanır mi?
KS KS U umarım Zeptopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2024 #31 crexy.ee dedi: Yeterli dostum garantiye gönder ama aldığın yer magaza ise deki telefonuma su döküldü biraz herhangi birseyi varmı kontrol etmenizi istiyorumde. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada aracılığıyla aldım incehesap di galiba crexy.ee dedi: Yeterli dostum garantiye gönder ama aldığın yer magaza ise deki telefonuma su döküldü biraz herhangi birseyi varmı kontrol etmenizi istiyorumde. Genişletmek için tıkla... Senin tahminin ne abi? Şuanda slrin Yok çıkar mı sencr bir problem? Yani sıvı kalma ihtimali var mı? Olmuş olsa şuanda belli olmaz mıydı Artı 0 Eksi
crexy.ee dedi: Yeterli dostum garantiye gönder ama aldığın yer magaza ise deki telefonuma su döküldü biraz herhangi birseyi varmı kontrol etmenizi istiyorumde. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada aracılığıyla aldım incehesap di galiba crexy.ee dedi: Yeterli dostum garantiye gönder ama aldığın yer magaza ise deki telefonuma su döküldü biraz herhangi birseyi varmı kontrol etmenizi istiyorumde. Genişletmek için tıkla... Senin tahminin ne abi? Şuanda slrin Yok çıkar mı sencr bir problem? Yani sıvı kalma ihtimali var mı? Olmuş olsa şuanda belli olmaz mıydı
eymenoztahran Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #32 bence aldığın yerin teknik servisine götür Artı 0 Eksi
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.938 Çözümler 5 4 Aralık 2024 #33 umarım dedi: Hepsiburada aracılığıyla aldım incehesap di galiba Senin tahminin ne abi? Şuanda slrin Yok çıkar mı sencr bir problem? Yani sıvı kalma ihtimali var mı? Olmuş olsa şuanda belli olmaz mıydı Genişletmek için tıkla... Şuanda belli olmaz içimi açmadan bilemeyiz telefon hangi marka ise yetkili teknik servisine götür belgeleri ile. Artı 0 Eksi
umarım dedi: Hepsiburada aracılığıyla aldım incehesap di galiba Senin tahminin ne abi? Şuanda slrin Yok çıkar mı sencr bir problem? Yani sıvı kalma ihtimali var mı? Olmuş olsa şuanda belli olmaz mıydı Genişletmek için tıkla... Şuanda belli olmaz içimi açmadan bilemeyiz telefon hangi marka ise yetkili teknik servisine götür belgeleri ile.