Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #1 Samsung C5 Ultra telefonum bir baktım her şey sıfırlanmış ilk gün ki haline dönmüş. Nasıl mümkün olabilir bu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Samsung C5 Ultra telefonum bir baktım her şey sıfırlanmış ilk gün ki haline dönmüş. Nasıl mümkün olabilir bu?
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 27 Ağustos 2020 #2 Bu mümkün değil emin misiniz başka birinin telefonunuza dokunmadığına? Şifre olsa dahi telefonda format atılabilir kapalıyken ses açma ve telefonu kapatma tuşuna basarak kimse yaptı mı böyle bir şey?
Bu mümkün değil emin misiniz başka birinin telefonunuza dokunmadığına? Şifre olsa dahi telefonda format atılabilir kapalıyken ses açma ve telefonu kapatma tuşuna basarak kimse yaptı mı böyle bir şey?
Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #3 Kullanıcı hesaplarından telefon yeni bir misafir hesaba girmiş onu iptal edince her şey yerine geldi. Hesap ayarlarını kontrol edin aynı problemi yaşayan varsa diye yazıyorum.
Kullanıcı hesaplarından telefon yeni bir misafir hesaba girmiş onu iptal edince her şey yerine geldi. Hesap ayarlarını kontrol edin aynı problemi yaşayan varsa diye yazıyorum.