Telefonun Mikrofonu PC'de Nasıl Kullanılır?

efedddd

Centipat
Selam. Bugün Sub-Zero EP33 isimli kulaklığı aldım. Mikrofonu telefonumun mikrofonundan kötü olduğu için çıkış cihazı olarak kulaklığı giriş cihazı olarak ise telefonumu kullanmak istiyorum. Mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
WoMic harici tırt. Wifi ile çalışması çok iyi harhangi bir ek bağlantıya gerek kalmıyor tek sıkıntısı Pro versiyonu almazsanız uygulama üstünden ses kısma yükseltme işlemi yapamıyorsunuz bende bilgisayar üzerinden kıssamda çok geliyordu satın aldım sizde ücretsizi deneyin beğenirseniz alın.

Kısma yükseltme işlemi derken.

Uygulamayı telefonuma yüklemem gerekiyor dimi telefona takıyorum kulaklığı.

DroidCam. Benim işimi gayet güzel görüyordu indirip deneyebilirsiniz.

Linki: Dev47Apps
Telefona da indirmeniz gerekiyor onu Google Play veya App Store üzerinden bulabilirsiniz.

Droidcam programını hem bilgisayara hem de telefona yüklüyüp işinizi görebilirsiniz, ayrıca Droidcam sayesinde telefonu kamera olarak da kullanabiliyorsunuz.

Droidcam programını hem bilgisayara hem de telefona yüklüyüp işinizi görebilirsiniz, ayrıca Droidcam sayesinde telefonu kamera olarak da kullanabiliyorsunuz.
Kulaklığı sadece telefona takıcam bilgisayarla bir işim yok. Telefona indirip mikrofonu seçebilir miyim?

Hayır bilgisayara da yüklemeniz gerekli.
Bilgisayarın ne alaka olduğunu anlamadım hocam.

Kısma yükseltme işlemi derken.

Uygulamayı telefonuma yüklemem gerekiyor dimi telefona takıyorum kulaklığı.
Hocam telefona uygulamayı indirip bilgisayarada indiriyorsunuz ben kaçırmışım o noktayı. Aynı ağa bağlılarsa (ister kablolu ister kablosuz) PC uygulamasındaki bilgileri girerek telefonla eşliyorsunuz.

Kısma yükseltme ise sesi kısıp yükseltmek yani karşı tarafa sesiniz yüksek mi kısk mı gitsin. Yükseğe alınca earrape oluyor milleti delirtecek cinsten, kısığa alınca normal oluyor.

Kulaklığı sadece telefona takıcam bilgisayarla bir işim yok. Telefona indirip mikrofonu seçebilir miyim?

Bilgisayarın ne alaka olduğunu anlamadım hocam.
Bilgisayara yüklemezseniz telefonu nasıl bağlayacaksınız bilgisayara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…