French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #11 sp33d dedi: Wi-Fi yolu ile WO Mic, iPhone cihazlarda da çalışıyor. Kendim kullanıyorum, ayrıca bir aylık abonelik aldım ve ses kalitesini yükselttim, arkadaşlarım sesimin çok iyi olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Allah rızası için Instagram verir misiniz konuşalım bu konuyu aylarca araştırdım olmadı.
sp33d dedi: Wi-Fi yolu ile WO Mic, iPhone cihazlarda da çalışıyor. Kendim kullanıyorum, ayrıca bir aylık abonelik aldım ve ses kalitesini yükselttim, arkadaşlarım sesimin çok iyi olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Allah rızası için Instagram verir misiniz konuşalım bu konuyu aylarca araştırdım olmadı.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 16 Ekim 2020 #12 French ArKaDaTa dedi: Allah rızası için Instagram verir misiniz konuşalım bu konuyu aylarca araştırdım olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam hesabım bu. Ekleyin yarın yardımcı olayım.
French ArKaDaTa dedi: Allah rızası için Instagram verir misiniz konuşalım bu konuyu aylarca araştırdım olmadı. Genişletmek için tıkla... Steam hesabım bu. Ekleyin yarın yardımcı olayım.
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #13 sp33d dedi: Steam hesabım bu. Ekleyin yarın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... webkgafkluvfljadbf ekledim.
sp33d dedi: Steam hesabım bu. Ekleyin yarın yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... webkgafkluvfljadbf ekledim.