Telefonun OLED ekranındaki ölü piksel düzeltilebilir mi?

Tamamdır teşekkür ederim. Telefonun paneli değişmişti ve değiştirilen panel ölü pikselli çıktı. Telefoncu 6 ay garanti verdi ancak aşırı uzak buraya karşı yakada. Garantiye götürebilirsem götüreceğim götüremezsem de herhangi bir telefoncuda yine parasını ödeyerek panel değiştirteceğim sanırım bir de bir sorum daha olacak, bu ölü piksel sorunu genel OLED ekranların bir sorunu mu yoksa herhangi bir ekranda oluşabiliyor mu?

Bir de bir sorum daha olacak, bu ölü piksel sorunu genel OLED ekranların bir sorunu mu yoksa herhangi bir ekranda oluşabiliyor mu?

OLED'lerde yanık sorunu vardı. Ghostscreen de çok gördüm ama ölü piksel tamamen şans meselesi. Kronik değil. 6 ay içerisinde yaptırdıysanız götürün yaptırdığınız yere. Aynı ilde içinde uzak diye kaçmayın bu durumdan. 6 ayı geçtiyse uğraşılmaz.

Teşekkürler. Sanırım panelde hayalet ekran da var uygulama arası geçiş animasyonlarında kısa süreliğine siyah iz görüyorum kırık ekranı değiştirmeseydim daha iyiydi sanırım. Gittiğim telefoncu rezaletmiş.

İşte bu kronik sorun. Ghostscreen diye geçiyor. OLED telefon önermiyorum şahsen.

5 yıl önce 2018 yılının en iyi Android telefonu diye geçen Huawei Mate 20 Pro'yu babama hevesle aldırmıştım bana almasa da bana alıyormuş gibi bir heyecan vardı içimde. 2 hafta önce mi ne telefonu bana geri verdi. Normalde orijinal kırılmadan önceki ekranında hiçbir sorun yoktu ne ghosting, ne ölü piksel, ne yanık. Ara sıra elime alıp kurcaladığımdan biliyordum. Sonra telefonun ekranını değiştirttik böyle oldu çok pişmanım, keşke orijinal serviste değiştirseydik. Büyük ihtimalle telefoncunun telefona koyduğu panelin üreticisi farklı Çin malı dandik bir şey bir de 2100 TL harcadık şu dandik panele. Bunlar dışında verdiği renklerin kalitesi pls bir telefondan geçtiğim için güzel geliyor.

Kendi orijinal panellerinde de var bu sorun. Size denk gelmemesi şans meselesi. Telefoncu büyük ihtimal yan sanayi ekran takmış. Şaşırmam. Servise 3 kuruş fazla ver kaliteli olsun mantığı daha iyidir.

Huawei servis ücretsiz şekilde değiştirebilir mi? 5 yıllık cihaz, garantisi doldu. Ayrıca ekranı orijinal servis dışında bir yerde değişti.
P10 için servise gönderdik 9K fiyat çektiler anakart ve ekran için anakartta yamulma vardı ondan dolayı şart koştular anakart değişimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…