WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #1 Batarya şiştiği için teknik servisten yenisini sipariş ettirdim. Telefonda görüştüğüm yetkili, cihazın seri numarasını sordu. Ben tam modelini söylemedim ama bu seri numarasından benim telefonumun tam modelini görmüş müdür? Siparişi yanlış vermesin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
Batarya şiştiği için teknik servisten yenisini sipariş ettirdim. Telefonda görüştüğüm yetkili, cihazın seri numarasını sordu. Ben tam modelini söylemedim ama bu seri numarasından benim telefonumun tam modelini görmüş müdür? Siparişi yanlış vermesin.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 12 Nisan 2022 #2 Görünür. İmeil i versen bile görürler.
WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #3 Atamyolundayız dedi: Görünür. İmeil i versen bile görürler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Atamyolundayız dedi: Görünür. İmeil i versen bile görürler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.