swarzux Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle bir sorum olacak. Telefonumun ses kısma tuşu bozuk ama ben Fastboot moduna girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba öncelikle bir sorum olacak. Telefonumun ses kısma tuşu bozuk ama ben Fastboot moduna girmek istiyorum. Nasıl girebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
KS KS swarzux Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #11 Wmir dedi: Xiaomi USB Drivers – Xiaomi Tools xiaomitools.com SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com Genişletmek için tıkla... Benim telefonun sürücü yok orada. Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Xiaomi USB Drivers – Xiaomi Tools xiaomitools.com SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com Genişletmek için tıkla... Benim telefonun sürücü yok orada.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 11 Kasım 2024 #12 swarzux dedi: Benim telefonun sürücü yok orada. Genişletmek için tıkla... Hocam rastgele mt işlemci olan birini indirin aynısı olmak zorunda değil. Artı 0 Eksi
swarzux dedi: Benim telefonun sürücü yok orada. Genişletmek için tıkla... Hocam rastgele mt işlemci olan birini indirin aynısı olmak zorunda değil.
KS KS swarzux Zeptopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #13 Wmir dedi: Hocam rastgele mt işlemci olan birini indirin aynısı olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Video var mı ya kafam cok karışır. Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Hocam rastgele mt işlemci olan birini indirin aynısı olmak zorunda değil. Genişletmek için tıkla... Video var mı ya kafam cok karışır.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 11 Kasım 2024 #14 swarzux dedi: Video var mı ya kafam cok karışır. Genişletmek için tıkla... Hangi olay için hocam? Artı 0 Eksi