Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Hocam saçma bir soru biliyorum, telefonumda PUBG kastığı için telefonun tüm gücünü PUBG'de kullanabilir miyim?
Hocam saçma bir soru biliyorum, telefonumda PUBG kastığı için telefonun tüm gücünü PUBG'de kullanabilir miyim?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Kasım 2023 #2 Osman Dayan dedi: Hocam saçma bir soru biliyorum, telefonumda PUBG kastığı için telefonun tüm gücünü PUBG'de kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sistem kendisine de ayırmak zorunda.
Osman Dayan dedi: Hocam saçma bir soru biliyorum, telefonumda PUBG kastığı için telefonun tüm gücünü PUBG'de kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sistem kendisine de ayırmak zorunda.
Osman Dayan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 sukuterkopke dedi: Hayır. Sistem kendisine de ayırmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
sukuterkopke dedi: Hayır. Sistem kendisine de ayırmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Kasım 2023 #4 RAM ile gücün pek bir alakası yok.
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 907 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2023 #5 Hocam Android'lere isterseniz 32 GB RAM takın işlemci kötü olduktan sonra bir anlamı kalmaz.