burak0617
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar internet Wi-Fi kısmında bir sorunum var. Türk Telekom fiber kullanıyoruz. İnternet hızımız 500 Mbps. 1 ay önce geçtik daha öncesinde ADSL altyapısı kullanıyorduk. Kablolu olarak hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Wi-Fi ile bağlanan notebook da iyi çalışıyor hızı falan yerinde. Ancak telefonlarımız bağlantıdan çıkıyor sürekli. Mesela hem LTE(hücresel veri) hem de Wi-Fi aynı anda açık olsun. Otomatik Wi-Fi'e bağlı olarak kalıyor olması gerektiği gibi. Daha sonra telefonu kilitleyip kenara koyup 5dk sonra baktığımızda Wi-Fi'den çıkmış mobil veriye geçmiş kendi kendine. Elime aldıktan 5 saniye sonra geri otomatik Wi-Fi'e bağlanıyor. Ekran kilitleyince telefon Wi-Fi'den düşüyor. Mesela telefona bakmayınca Wi-Fi'den çıktığı için hiç mesaj falan bildirimi gelmiyor (mobil veri kapalı), ben elime alınca geri kendi bağlanınca tüm bildirimler geliyor. Modem: EX3301-T0, 2.4GHz ve 5GHz ışıkları yanıyor ve ortak yayın yapıyor diye biliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim müşteri hizmetleri uzaktan çözemedi.
Son düzenleme: