Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Nisan 2022 #11 Koyu mod destegi yok.
KS KS saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.776 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #12 KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... Bu imkansız bu arada benim için. Telefonu dışarıdayken güneş olunca çoğu zaman açık modda kullanıyorum ama Discord’u denedim cidden kör oluyorum.
KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... Bu imkansız bu arada benim için. Telefonu dışarıdayken güneş olunca çoğu zaman açık modda kullanıyorum ama Discord’u denedim cidden kör oluyorum.
KingOfTheLightSkies Attopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #13 enes_yldrm_1 dedi: Koyu ama Technopat'ta açık. Genişletmek için tıkla... Technopat nasıl koyu yapıyoruz ?
enes_yldrm_1 dedi: Koyu ama Technopat'ta açık. Genişletmek için tıkla... Technopat nasıl koyu yapıyoruz ?
KS KS saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.776 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #14 Reddywich dedi: Koyu moda geçin Genişletmek için tıkla... Koyu mod kullanıyorum zaten. KingOfTheLightSkies dedi: Technopat nasıl koyu yapıyoruz ? Genişletmek için tıkla... Sayfanın en aşağısında boya fırçası ve stil yazan bi’ yer var oradan.
Reddywich dedi: Koyu moda geçin Genişletmek için tıkla... Koyu mod kullanıyorum zaten. KingOfTheLightSkies dedi: Technopat nasıl koyu yapıyoruz ? Genişletmek için tıkla... Sayfanın en aşağısında boya fırçası ve stil yazan bi’ yer var oradan.
KingOfTheLightSkies Attopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #15 saul g00dman dedi: Koyu mod kullanıyorum zaten. Sayfanın en aşağısında boya fırçası ve stil yazan bi’ yer var oradan. Genişletmek için tıkla... Çok saolun yaptım
saul g00dman dedi: Koyu mod kullanıyorum zaten. Sayfanın en aşağısında boya fırçası ve stil yazan bi’ yer var oradan. Genişletmek için tıkla... Çok saolun yaptım
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #16 Koyu modun varlığını öğrenmeden önce nasıl yaşadığımı hatırlamıyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.608 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #17 KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... First time?
KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... First time?
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #18 Umut Nas dedi: First time? Eki Görüntüle 1362537 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ayrı bir tadı var.
Umut Nas dedi: First time? Eki Görüntüle 1362537 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda ayrı bir tadı var.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 17 Nisan 2022 #19 KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka maka, mümkünse her şeyi karanlık tema kullanmaya çalışıyorum. Beyaz kullanlar göz doktoruna gitmeli bence.
KorkusuzViking dedi: Hele hele Discord'u beyaz tema kullananlar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka maka, mümkünse her şeyi karanlık tema kullanmaya çalışıyorum. Beyaz kullanlar göz doktoruna gitmeli bence.
KorkusuzViking Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 759 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #20 @Umut Nas daha yeni gördüm burada olduğunu.