The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.025 Çözümler 73 Yer İstanbul 20 Ocak 2021 #1 İnternette Telegram'ın açık kaynak olarak geçtiğini gördüm. Kodları incelemek istiyorum. Kodlara nereden ulaşabilirim?
İnternette Telegram'ın açık kaynak olarak geçtiğini gördüm. Kodları incelemek istiyorum. Kodlara nereden ulaşabilirim?
Çözüm Recep Baltaş 20 Ocak 2021 Kaynak kodu kısmına göz atınız: Telegram Applications Telegram apps are open source and support reproducible builds. Anyone can independently verify that Telegram apps you download… telegram.org Nokta atışı: GitHub - DrKLO/Telegram: Telegram for Android source Telegram for Android source. Contribute to DrKLO/Telegram development by creating an account on GitHub. github.com
Kaynak kodu kısmına göz atınız: Telegram Applications Telegram apps are open source and support reproducible builds. Anyone can independently verify that Telegram apps you download… telegram.org Nokta atışı: GitHub - DrKLO/Telegram: Telegram for Android source Telegram for Android source. Contribute to DrKLO/Telegram development by creating an account on GitHub. github.com
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ocak 2021 #2 Kaynak kodu kısmına göz atınız: Telegram Applications Telegram apps are open source and support reproducible builds. Anyone can independently verify that Telegram apps you download… telegram.org Nokta atışı: GitHub - DrKLO/Telegram: Telegram for Android source Telegram for Android source. Contribute to DrKLO/Telegram development by creating an account on GitHub. github.com Artı 1 Eksi Çözüm
Kaynak kodu kısmına göz atınız: Telegram Applications Telegram apps are open source and support reproducible builds. Anyone can independently verify that Telegram apps you download… telegram.org Nokta atışı: GitHub - DrKLO/Telegram: Telegram for Android source Telegram for Android source. Contribute to DrKLO/Telegram development by creating an account on GitHub. github.com
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2021 #3 TDLib – Build Your Own Telegram Aradığınız tüm içeriği Telegram'ın kendi sayfası içeriyor. Artı 1 Eksi