Rehber Telegram AirDrop uygulamaları

Enescanyilmaz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkse selamlar. Son zamanlarda Telegram üzerinden yapılan mining ve AirDrop uygulamalarına mutlaka bir yerlerdeden gelmişsinizdir. Bu uygulamalar “tap to earn” mantığına dayanıyor. Kendim bu AirDrop uygulamalarıyla notcoin vesilesiyle tanıştım ve TL bazında 18.500 TL gibi bir kazancım oldu. Daha sonrasında bu uygulamalar ile haşır neşir olarak az çok tecrübe edindiğimi söyleyebilirim. Tabii, şu an popüleritesi arttığı için aynı şekilde kazandırır mı? Pek sanmam ama 3-5 ne koparırsak kardır. Taş atıpta kolumuz yorulmuyor nasıl olsa :D

Bu konu hakkında çok fazla merak ve bilgi kirliliği var. Bu sebeple bir rehber hazırlayıp bilgilerimi değerli forum üyelerine aktarmak istedim.

Öncelikle benim üzerinde durduğum ve “scam” olmayıp AirDrop vereceğini düşündüğüm coinler; tapswap, yescoin, blum, dotcoin, memefi ve hamster kombat. Çıkış tarihleri henüz (tabii ki de garantisi yok, sadece kanallarını ve gelişmelerini takip ettiğimde sağlam projeler olduğunu düşünüyorum.)

İlk olarak bu uygulamalar telefonunuza hiçbir zarar vermeyecektir. Arka planda çalışarak telefonunuzun kaynaklarını tüketmiyor, Cloud mining mantığıyla çalıştığını söyleyebilirim. Uygulamalara Telegram uygulamasının arama kısmında uygulamaların ismini aratarak ulaşabilirsiniz. Veya link isterseniz mesaj atarsanız linkleri iletebilirim. (bu linkler benim referans linklerim olacak, referans linki ile hem siz belli bir miktarda ödül kazanabilirsiniz hem de bana destek olabilirsiniz.) gelelim konumuza;

Tapswap:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.07.jpeg

Menülerimizi inceleyecek olursak ilk menümüz;

Ref:
bu kısımda kendi referans linkinizi ve referans linkiniz ile uygulamaya kayıt olan kişileri görebilirsiniz. Referans linkiniz ile kayıt olan kullanıcılar size ekstra bonus kazandıracaktır.

Task: bu kısımda uygulama içerisinde yapabileceğimiz belli başlı görevler bulunmakta. Special kısmı altındaki “binance registration” görevini yapmanızı mutlaka öneririm. 3 milyon coin veriyor görev sırasında. Bu coinleri ilk etapta yükseltmeler için kullanacağız.

Tap: bu kısım bütün olayın gerçekleşeceği kısım. Tıklama işini bu kısımda yapacağız.

Boost: Bu kısımda kazandığımız coinler ile yükseltmeler yapabiliyoruz. Zaten zor bela kazanıyoruz, bir de bunlara mı harcayacağız demeyin j ilerisi için yatırıp yaptığınızı düşünün. Task kısmında Binance görevini yaptığımız için halihazırda 3 milyon coinimizin olduğunu varsayıyorum. İlk önce en altta bulunan “tap bot” u mutlaka alın. Bu bot biz oyunda olmadığımız zaman bizim yerimize biriken coinleri topluyor. Daha sonrasında “recharging speed” kısmını fullememiz gerekiyor. Zaten 5 Level'e kadar yükseltebiliyoruz. Geriye kalan coinlerimizi de multitap ve energy limit yükseltmeleri arasında eşit şekilde paylaştırıyoruz. Ayrıca Boost kısmında bulunan “your daily boosters” altında iki seçenekten de günde 3'er adet Boost veriyor. Bunları da her gün kullanmayı unutmayalım.
Yescoin:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.35.jpeg

Aynı şekilde menülerimizi inceleyerek başlayalım;

Earn:
bu kısımda tıpkı Tapswap'ta olduğu gibi yapabileceğimiz belli başlı görevler bulunmakta. Aynı şekilde ilk etapta görevleri yaptıktan sonra daha hızlı kazanabilmek için geliştirmelere harcayacağız. Bu menü altındaki görevlerin tamamını yapın. Sosyal medya takip görevlerinde takip etmenize gerek yok, gir çık yaparak ödülü yine de alabilirsiniz fakat gelişmelerden haberdar olmak için takip etmenizi öneririm.

Frens: bu kısımda uygulamaya davet ettiğiniz kişileri ve referans linkinizi bulabilirsiniz.

Build: Aynı Tapswap'ta olduğu gibi bu kısımda da yükseltmeleri yapacağız. Benim yükseltme önerilerim ilk etapta en altta bulunan “yespac” botunu almanız olacaktır. Aldıktan sonra offline olarak kazanmak için mutlaka 2. seviyeye de yükseltin. Daha sonrasında kalan coinlerimizi de multivalue, coinlimit ve fillrate yükseltmeleri arasında paylaştırmak mantıklı olacaktır. Tüm yükseltmeleri 10-12 level arasında bırakmak bana göre kafidir.

Blum:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.07 (1).jpeg

Home: bu kısımda Mining'i başlatacağımız alan bulunuyor. Günde 2 sefer girmemiz yeterlidir. En altta bulunan “start mining” butonuna bastığımızda 8 saatlik bir geri sayım başlıyor. Bu süreç içerisinde oflline olarak kendisi coin toplama işini yapıyor.

Tasks: bu kısımda da ekstra coin kazanabilmek için yapabileceğimiz görevler bulunuyor. Bu menüdeki tüm görevleri yapmanızı tavsiye ederim. Aynı şekilde sosyal medya görevlerinde takip etmeden gir-çık yaparak görevi yapmış sayılabilirsiniz.

Dotcoin:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.07 (2).jpeg

Menüler;

Portfolio:
bu kısım daha yeni açıldı. Şu an herhangi bir işlem yapılamıyor fakat ilerleyen zamanlarda kazandığımız dotcoinleri buradan çekebileceğiz muhtemelen. Gelişmeleri ya bu rehberden ya da yeni konu olarak anlatmaya özen göstereceğim.

Friends: tüm uygulamalarda olduğu gibi burada referans linkinizi ve davet ettiğiniz kişileri görebilirsiniz.

Earn: bu kısımda tıpkı diğer uygulamalarda olduğu gibi yapabileceğimiz belli başlı görevler bulunmakta. Aynı şekilde ilk etapta görevleri yaptıktan sonra daha hızlı kazanabilmek için geliştirmelere harcayacağız. Bu menü altındaki görevlerin tamamını yapın. Sosyal medya takip görevlerinde takip etmenize gerek yok, gir çık yaparak ödülü yine de alabilirsiniz fakat gelişmelerden haberdar olmak için takip etmenizi öneririm.

Boosts: bu kısımda görev yaparak kazandığımız coinler ile yükseltmeler yapacağız. Multitap ve daily Attempts'i ortalama 7-10 level arasına kadar yükseltmeniz yeterlidir bana göre. Dtc mining kısmı ise yeni geldi fakat kullanıma henüz açılmadı. Bu da ilerleyen zamanlarda kazandığımız puanlarla alıp, yükseltip borsada listelenecek olan “dtc” yi elde edeceğiz.

MemeFi:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.06.jpeg

Menüler;

Boosters:
bu kısımda kazandığımız puanları harcayarak tıklama başına kazancı ve tıklama kapasitemizi arttırabileceğimiz alanlar bulunuyor. Tüm uygulamalarda olduğu gibi earn kısmında kazandığımız puanları burada geliştirmelere harcayabiliriz. Earn kısmında kazandığımız puanlar yetmediği için ilk etapta botu alamıyoruz maalesef. Botu almak için biraz emek göstermemiz gerekiyor. Kazanılan puanları “recharging speed” yükseltmesini fulledikten sonra “damage” ve “energy cap” arasında eşit şekilde dağıtabiliriz. Üst kısımda ise “free boost”lar ile günlük 3 adet ücretsiz Boost alabiliyoruz. Botu ise diğer uygulamalardan biraz farklı çalışıyor. Botu satın aldıktan sonra başlatmamız gerekiyor. Başlattıktan sonra 3 saatlik döngüye giriyor ve 3 saatin sonunda botun topladıklarını claim etmemiz gerekiyor. Bu şekilde botu günde 3 sefer başlatmak lazım.

Earn: bu kısımda “memefi campaign” e tıklayarak görevlerimize erişebiliriz. Fakat burada dikkat etmemiz gereken nokta, sosyal medya takip görevlerini kesinlikle yapmalıyız. Gir-çık yapıldığını uygulama tespit edebiliyor ve ceza puanı yazarak eksi bakiyeye düşmemize sebebiyet verebiliyor.

Hamster kombat:

WhatsApp Image 2024-06-11 at 14.54.08.jpeg

Uygulama çok detaylı olduğu için, en ince ayrıntısına kadar bir rehber hazırlayıp burada güncellemesini yapacağım.

Günlük Boost'lardan maksimum verimi almak: uygulamalara girdiğimizde halihazırda bir tıklama hakkımız oluyor. Bu tıklama hakkını kullandıktan sonra tapswap üzerinden örnek verecek olursak önce Full tank daha sonra taping guru Boost'unu kullanmak en mantıklısı olacaktır. Boost bittikten sonra aynı mantıkla 3 Boost'u da kullanıp bitirebiliriz.

Günde ne kadar vakit harcayacağım? ben her sabah aşağı yukarı 2 saatimi ayırarak hem günlük görevleri, hem de botların topladıkları puanları/coinleri claim ediyorum. Ayrıca gece yatmadan önce son kez botların topladığı puanları claim ederek günü tamamlamış oluyorum.

Uygulamaları başlatmak: uyglamalara ilk girişi yapıp kapattıktan sonra Telegram hesabınızda sohbet olarak gözükecektir. Sohbete tıkladığınızda sol altta yer alan play/start/let's GO gibi ibarelere tıklayarak başlatabilirsiniz.

Kafanıza takılan herhangi bir soru olursa sorabilirsiniz. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Hamstercombat oynuyorum bende. Telegram Wallet'a bagladim telegram wallettan kripto borsasina mi aktarip cekecegiz bir seyler kazanirsak?
Telegram Wallete bağlanmasının sebebi eğer uzun süre cihazla iletişimin olmaz ise coinler telegrama aktarılsın. Dağıtım olduğu zaman anlaşmalı borsalarından tek komisyon ücreti ödiyerek borsalara çekebileceğiz Telegrama çekip x bir borsaya çekerseniz 2 kez komisyon kesiyor bu oranlarda, air droptan geldiği için para %2,5 kesinti yapıyor 2 kez ödememek yerine drop zamanı takip edip hızlı aksiyon almak lazım.

Hepsi boş çıktı notcoin sonrası ne varsa yaptık 1 kuruş vermedi. Borsalara kaydolup 5 dkda zaten burdan kazancağın parayı alıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı