Group help adında bot ile yapılabiliyorda kendi hatta siliyor son attığı mesajı onu gördüm test ediyorum şimdi ama bir ayar tuşuna basınca açılması 2 saat sürebiliyor anlamadım.![]()
Python kullanabilir misiniz? Python ile yapılabilir.
(Dönüş yapamayabilirim, bilgisayar bozuk, kusura bakmayın)
Python olmadan yapacaksanız aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz.
YouTube Video
Hazır bot var mı bilmiyorum ama Botfatherden yeni bot açılabiliyor, onu biliyorum.Hazır bot mevcut mudur acaba rose gibi vs bilindik botlar ile yardım alabilir miyiz?
Hazır bot var mı bilmiyorum ama botfatherden yeni bot açılabiliyor, onu biliyorum.
Group help adında bot ile yapılabiliyorda kendi hatta siliyor son attığı mesajı onu gördüm test ediyorum şimdi ama bir ayar tuşuna basınca açılması 2 saat sürebiliyor anlamadım.![]()
Group help klonu kullanabilirsiniz. Adı: @ghclone4bot
Biraz hantal olabilir arada. Aktif olarak çalışıp çalışmadığının kontrolü için buraya bakabilirsiniz:Status | GH
/Settings komutu ile diğerleri > tekrarlanan mesajlar kısmından mesajı ekleyebilirsiniz. Botu grup içinde çalıştırabildiğiniz gibi özel sohbetinde de çalıştırıp ayarlarını yapabilirsiniz.
Hocam teşekkür ederim çözüme ulaştım.
@Botfather adlı Telegram botuna /newbot komutunu çalıştırdım isim ve kullanıcı adı vererek bana token oluşturuldu mesaji ilet yaparak @grouphelpbot adlı Telegram botuna gönderdim benim için oluşturduğu bota start verdikten sonra grubunuza ekleyebiliyorsunuz tekrarlanan mesaj olayı sizin de anlattığınız gibi seçeneklerinde çıkıyor.
Yeni verilen botun ayar kısmı çok hızlı bir şekil de çalışıyor bizim ismimiz de ve kullanıcı adımızda oluyor yoksa diğer türlü kendi botu çok laglı ve hantal şekilde çalışıyor uğraşılmıyor.
@DüşünenVarlik @Teru teşekkür ederim.
Merhaba, Bunu tam olarak nasıl yaptınız kısa video hazırlayabilir misiniz? Çok uğraştım ama yapamadım.. Bana mesaj atan kişilere otomatik yanıt vermek istiyorum sadece ilk kez mesaj atanlara.Hocam teşekkür ederim çözüme ulaştım.
@Botfather adlı Telegram botuna /newbot komutunu çalıştırdım isim ve kullanıcı adı vererek bana token oluşturuldu mesaji ilet yaparak @grouphelpbot adlı Telegram botuna gönderdim benim için oluşturduğu bota start verdikten sonra grubunuza ekleyebiliyorsunuz tekrarlanan mesaj olayı sizin de anlattığınız gibi seçeneklerinde çıkıyor.
Yeni verilen botun ayar kısmı çok hızlı bir şekil de çalışıyor bizim ismimiz de ve kullanıcı adımızda oluyor yoksa diğer türlü kendi botu çok laglı ve hantal şekilde çalışıyor uğraşılmıyor.
@DüşünenVarlik @Teru teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.