Telegram Cloud mining nedir?

Daha fazla  
Merhaba, birkaç bir yerde Telegram üzerinden kripto para mining vs. yapılabileceğinden bahsedildiğini gördüm ve insanların dediğine göre iyi kazananlar falan olmuş. Bunları detaylıca açıklayabilecek biri var mı? Telegram bu botlar veya kanallar aracılığıyla cihazımdaki bilgilere fotoğraf, not, hesap vb. erişebilir mi?

Her şey olabilir sakın bulaşma.

Anladım hocam yine de belki yapan arkadaşlar vardır burada veya konu hakkında bilgi sahibi olan onları da bir dinlemek isterim.

2-3 dk araştırmanız yeterli olur, klasik dolandırma yöntemi kazandığınız coini alabilmeniz için para vs. isterler ya da direkt bilgilerinizi çalarlar.

AirDrop mantığında olanlar güvenilir sayılıyor coin piyasaya çıkmadan önce hem heyecan yaratıp hem de alıcı buluyorlar. Örnek olarak notcoinden bir sürü insan az çok kazandı. Şu an gördüğüm kadarıyla bluma ümitlenmiş bir sürü kişi arkası hiç boş değil. Günlük maksimum 10 dakikanızı alacak bir iş bir şey kaybettirmez para yatırmadığınız sürece. Ben blum kasıyordum aylar önce bıraktım çok da ilgimi çekmediği için genel olarak bu konsept.

2-3 dk araştırmanız yeterli olur, klasik dolandırma yöntemi kazandığınız coini alabilmeniz için para vs. isterler ya da direkt bilgilerinizi çalarlar.

Hakkında bilginiz olmayan şeylere yorum yapmasanız keşke. 2-3 dk araştırabiliyorsunuz madem notcoine bir bakın kazanan kazanmış mı

Hakkında bilginiz olmayan şeylere yorum yapmasanız keşke. 2-3 dk araştırabiliyorsunuz madem notcoine bir bakın kazanan kazanmış mı

Sen ne kadar kazandın

Blum'u bir gördüm fakat merak ettiğim 2 şey var. Bu botlar herhangi biriyle konuşuyormuşum gibi hiç bir bilgime erişemiyor mu? yoksa cihazıma erişimleri var mı, bir de güvenli linkini nerden bulabilirim her yer scam kaynıyormuş.

Sen ne kadar kazandın

Notcoinden 2 haftada 30 dolar kazandım zamanında. Hiç uğraşmadım bile günlük maksimum 15 dk mı alıyordu. Uğraşanlar çok çok daha fazla kazandı. Dediğim gibi 2-3 dk araştırabiliyorsunuz madem notcoine bir bakın kazanan kazanmış mı?

Normal bir insanla konuşuyormuşsunuz gibi. Bilginize erişemez. Blum

teşekkür ederim hocam. tekrardan birşey olursa buradan yazarım sorun yoksa

Dediğim gibi 2-3 dk araştırabiliyorsunuz madem notcoine bir bakın kazanan kazanmış mı?

Başta dediğinize güveniyorum da bu nasıl bir mantık? Dolandırıcılar internete 5-6 sahte kanıt atamayacak mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…