samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 2 Temmuz 2024 #1 Telegram'a giriyorum ve bir sohbete tıkladığım gibi girmeyip sohbet listesi donuyor. Hiçbir şeye tıklanmıyor. Sohbete girmediğim zaman ayarlara falan girebiliyorum ama sohbet girmeye çalıştığım gibi girmeyip kalıyor orada.
Telegram'a giriyorum ve bir sohbete tıkladığım gibi girmeyip sohbet listesi donuyor. Hiçbir şeye tıklanmıyor. Sohbete girmediğim zaman ayarlara falan girebiliyorum ama sohbet girmeye çalıştığım gibi girmeyip kalıyor orada.
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 2 Temmuz 2024 #2 Bende de Telegram' da kasma oluyor bugün anlamış değilim. Belki genel bir sorun olabilir. Telegram down or not working? Live status, problems and outages. | genel bir sorun sanırım. Artı 0 Eksi
Bende de Telegram' da kasma oluyor bugün anlamış değilim. Belki genel bir sorun olabilir. Telegram down or not working? Live status, problems and outages. | genel bir sorun sanırım.
Ero41 Femtopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 Bende de mesajlar falan gelmiyor ya internet sıkıntısidir yasa global bir sorun. Artı 0 Eksi