Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Daha önce hiç kullanmadım Telegram'ı ders grupları için ve Telegram üzerinden dB Plus satın alıp HD kalitede izleme seçeneği var onun için. Başka şeyler için kullanmayacağım. Kullanırken nelere dikkat etmeliyim hangi ayar yapılmalı bir de yukarıdaki siteden satın alım yapmamda sıkıntı olur mu? Rehberdeki kişilere mesaj mı ne gidiyormuş galiba onu nasıl kapatırız?
Daha önce hiç kullanmadım Telegram'ı ders grupları için ve Telegram üzerinden dB Plus satın alıp HD kalitede izleme seçeneği var onun için. Başka şeyler için kullanmayacağım. Kullanırken nelere dikkat etmeliyim hangi ayar yapılmalı bir de yukarıdaki siteden satın alım yapmamda sıkıntı olur mu? Rehberdeki kişilere mesaj mı ne gidiyormuş galiba onu nasıl kapatırız?
8 820844 Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 6 Eylül 2024 #2 Hocam bazı tehlikeli içerikli kanallar var onlardan kesinlikle uzak durun aman sakın bakmayın. Hassas içerikleri engelleyin.
Hocam bazı tehlikeli içerikli kanallar var onlardan kesinlikle uzak durun aman sakın bakmayın. Hassas içerikleri engelleyin.
Raven_141 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 820844 dedi: Hocam bazı tehlikeli içerikli kanallar var onlardan kesinlikle uzak durun aman sakın bakmayın. Hassas içerikleri engelleyin. Genişletmek için tıkla... Sakıncalı olduğunu bildiğimden indirmemiştim ama bütün link dosyalar Telegram'dan paylaşılıyor. Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super, Dragon Ball GT İzle Bağlantıya tıkla ve arzu ettiğin serinin bölümlerine hemen eriş! Dragon Ball Türkiye iyi seyirler diler! db-turkiye.com Ders ve yukarıdaki bahsettiğim site için kullanırım hassas içerikli sitelere kullanmam. Son düzenleme: 6 Eylül 2024
820844 dedi: Hocam bazı tehlikeli içerikli kanallar var onlardan kesinlikle uzak durun aman sakın bakmayın. Hassas içerikleri engelleyin. Genişletmek için tıkla... Sakıncalı olduğunu bildiğimden indirmemiştim ama bütün link dosyalar Telegram'dan paylaşılıyor. Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super, Dragon Ball GT İzle Bağlantıya tıkla ve arzu ettiğin serinin bölümlerine hemen eriş! Dragon Ball Türkiye iyi seyirler diler! db-turkiye.com Ders ve yukarıdaki bahsettiğim site için kullanırım hassas içerikli sitelere kullanmam.