2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 10 Nisan 2022 #1 Yakın zamanda tekrardan Telegram kullanmaya başladım. Gruplar çok güzel ve yararlanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz güzel gruplar var mı?
Yakın zamanda tekrardan Telegram kullanmaya başladım. Gruplar çok güzel ve yararlanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz güzel gruplar var mı?
rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #2 244012 dedi: Yakın zamanda tekrardan Telegram kullanmaya başladım. Gruplar çok güzel ve yararlanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz güzel gruplar var mı? Genişletmek için tıkla... Ne tarz grup arıyorsunuz hocam sohbet, yazılım, kripto, vs.
244012 dedi: Yakın zamanda tekrardan Telegram kullanmaya başladım. Gruplar çok güzel ve yararlanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz güzel gruplar var mı? Genişletmek için tıkla... Ne tarz grup arıyorsunuz hocam sohbet, yazılım, kripto, vs.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 10 Nisan 2022 #3 rcnhrio dedi: Ne tarz grup arıyorsunuz hocam sohbet, yazılım, kripto, vs. Genişletmek için tıkla... Kripto, borsa vb. harici her türlü şey olur.
rcnhrio dedi: Ne tarz grup arıyorsunuz hocam sohbet, yazılım, kripto, vs. Genişletmek için tıkla... Kripto, borsa vb. harici her türlü şey olur.