ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Daha once hamster isimli bir uygulamanin telefona trojan yaydigi ve banka hesaplarini bosalttigiyla ilgili haber okumustum. Bu o Hamster mi?
Daha once hamster isimli bir uygulamanin telefona trojan yaydigi ve banka hesaplarini bosalttigiyla ilgili haber okumustum. Bu o Hamster mi?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 ProfTech dedi: Daha once hamster isimli bir uygulamanin telefona trojan yaydigi ve banka hesaplarini bosalttigiyla ilgili haber okumustum. Bu o hamster mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Eğer ki şu hamster coinden bahsediyorsunuz alakası yok.
ProfTech dedi: Daha once hamster isimli bir uygulamanin telefona trojan yaydigi ve banka hesaplarini bosalttigiyla ilgili haber okumustum. Bu o hamster mi? Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam. Eğer ki şu hamster coinden bahsediyorsunuz alakası yok.