miracustg Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #1 Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı? Dosya Ekleri IMG_1977.jpeg 229,1 KB · Görüntüleme: 22 IMG_1976.jpeg 71,1 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı?
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 811 Çözümler 3 Dün 23:35 #2 miracustg dedi: Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka kesin bir şey indirdin virüs bulaştı. Genelde Rusya'dan giriş yapılıyor zaten. Oturumu sonlandır diyince ne oluyor? 2. fotodaki.
miracustg dedi: Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka kesin bir şey indirdin virüs bulaştı. Genelde Rusya'dan giriş yapılıyor zaten. Oturumu sonlandır diyince ne oluyor? 2. fotodaki.
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 317 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:49 #3 miracustg dedi: Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka, ikili doğrulama sana ait olmayan cihazının oturumunu kapat. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:05
miracustg dedi: Arkadaşlar, telefondan sürekli hesaptan atıyor ve giriş yaptıktan 5 dakika sonra tekrarlıyor. Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka, ikili doğrulama sana ait olmayan cihazının oturumunu kapat.
miracustg Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:56 #4 Ömer02 dedi: Kanka, ikili doğrulama sana ait olmayan cihazının oturumunu kapat. Genişletmek için tıkla... Kanka onu kapatmak isteyince 2. fotoğraftaki hatayı alıyorum
Ömer02 dedi: Kanka, ikili doğrulama sana ait olmayan cihazının oturumunu kapat. Genişletmek için tıkla... Kanka onu kapatmak isteyince 2. fotoğraftaki hatayı alıyorum
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.561 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 01:00 #5 Telefona format at bakalım. Belki virüs vardır. Bir şeyler indirdin mi bilmiyorum ama bu hataya sen düştün sanırım. Format bas geç. Bir daha olacak mı deneyelim.
Telefona format at bakalım. Belki virüs vardır. Bir şeyler indirdin mi bilmiyorum ama bu hataya sen düştün sanırım. Format bas geç. Bir daha olacak mı deneyelim.