Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Aralık 2023 #11 Oldus dedi: Ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bot olarak kullanmışlar işte. Başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok.
Oldus dedi: Ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bot olarak kullanmışlar işte. Başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #12 Teru dedi: Bot olarak kullanmışlar işte. başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı.
Teru dedi: Bot olarak kullanmışlar işte. başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.922 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Aralık 2023 #13 Oldus dedi: Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama.
Oldus dedi: Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #14 Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim deniyorum silemedim. Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Sildim ve açtım yeni hesap.
Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim deniyorum silemedim. Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Sildim ve açtım yeni hesap.