T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Aralık 2023 #11 Oldus dedi: Ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bot olarak kullanmışlar işte. Başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok.
Oldus dedi: Ne yapabilirler? Genişletmek için tıkla... Bot olarak kullanmışlar işte. Başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #12 Teru dedi: Bot olarak kullanmışlar işte. başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı.
Teru dedi: Bot olarak kullanmışlar işte. başka bir şey olmaz. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı.
T Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.194 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Aralık 2023 #13 Oldus dedi: Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama.
Oldus dedi: Numaram ile yeni hesap açabilir miyim silsem hesabımı. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #14 Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim deniyorum silemedim. Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Sildim ve açtım yeni hesap.
Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Nasıl sileceğim deniyorum silemedim. Teru dedi: Açabilirsiniz. Bazen bekleme süresi veriyor ama. Genişletmek için tıkla... Sildim ve açtım yeni hesap.