Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 9 Mayıs 2022 #1 Selam arkadaşlar, Telegram hesabını başkası kullanabilir mi? Ben baktım mümkün değil gibi çünkü numaraya şifre yollamadan açmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
Selam arkadaşlar, Telegram hesabını başkası kullanabilir mi? Ben baktım mümkün değil gibi çünkü numaraya şifre yollamadan açmıyor.
Mimar20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 6 9 Mayıs 2022 #2 Mercaen dedi: Selam arkadaşlar, Telegram hesabını başkası kullanabilir mi? Ben baktım mümkün değil gibi çünkü numaraya şifre yollamadan açmıyor. Genişletmek için tıkla... Whatsapp gibi, sen giriş yapmasına izin vermezsen (kare kod okutarak) asla giremez diye biliyorum.
Mercaen dedi: Selam arkadaşlar, Telegram hesabını başkası kullanabilir mi? Ben baktım mümkün değil gibi çünkü numaraya şifre yollamadan açmıyor. Genişletmek için tıkla... Whatsapp gibi, sen giriş yapmasına izin vermezsen (kare kod okutarak) asla giremez diye biliyorum.
Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 9 Mayıs 2022 #3 Şikayetvar'da öyle problemler olmuş. Ben isimleri arattım ancak rastlamadım. Bir sıkıntıdan dolayı şüphelendim. Bende senin gibi düşünüyorum. Ama nasıl yapmışlarsa olmuş.
Şikayetvar'da öyle problemler olmuş. Ben isimleri arattım ancak rastlamadım. Bir sıkıntıdan dolayı şüphelendim. Bende senin gibi düşünüyorum. Ama nasıl yapmışlarsa olmuş.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #4 Giriş için SMS geliyor diye biliyorum. Sen izin vermessen açamazlar.