Telegram hesap doğrulama kodu nasıl SMS olarak alınır?

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Öncelerde Telegram kodu SMS olarak geliyordu. Bu bana göre daha güvenli. Şu an e-posta adresine kod gönderiliyor. Yani şifremi bilen biri giriş yapabilir. Ben bu doğrulama kodunun tekrardan telefon numarama gelmesini istiyorum. Böyle bir ayar var mı varsa nasıl yapabilirim? Yani hat kimdeyse o giriş yapabilmeli bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merak etme onlar senin yerine düşünüyorlar zaten bazen kafasına göre maile kod gönderiyor bazen uygulmaya bazen de SMS'e kafasına göre derken ne dediğimi anladın zaten şu anda Telegram'a telefondan girerken SMS kodu ile girilmiyor telefonununu donanımsal olarak doğruluyor telefonunun hangi numaraya sahip olduğunu anlayıp giriş yapıyor ayarlardan e-posta doğrulamasını kapatabilirsin diye biliyorum ama merak etme hesabının güvenliği hala aynı kalacak yani kısacası SMS ile değil Telegram uygulamasına kod gönderilecek oda bilgisayardan girmeye çalıştığında.

İlk giriş yaparken telefon numarası istiyorlar. Numaramı herkes bilebilir zaten tanıdıklarım ama e-posta şifremi bilen aile üyeleri de var istediklerinde giriş yapabilirler yani. Ama numaraya kod gelse hat kimdeyse ona gelir o sadece girebilir. Bu daha güvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…