K Klacy Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-14 B760m 4060 1tb ssd 16gb ddr5 ASUS TUF VG249QL3A Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi?
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 1 Eylül 2023 #2 Klacy dedi: Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben güvenmiyorum sırf discord bot yapmak için 2 dil öğrendim. Dil öğrenip yapmanızı tavsiye ederim. İyi sosyaller
Klacy dedi: Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben güvenmiyorum sırf discord bot yapmak için 2 dil öğrendim. Dil öğrenip yapmanızı tavsiye ederim. İyi sosyaller
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 1 Eylül 2023 #3 Klacy dedi: Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Evet botfather kullanıyorum oldukça kullanışlı. Bir sorun yaşamazsın.
Klacy dedi: Selam, arkadaşlar ben kodlama bilmiyorum. Telegram için bot yapmak istiyorum. Bunun için botfather ve menu builder bot kullanarak yapmak güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Evet botfather kullanıyorum oldukça kullanışlı. Bir sorun yaşamazsın.
K Klacy Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-14 B760m 4060 1tb ssd 16gb ddr5 ASUS TUF VG249QL3A Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 spriggan dedi: Evet botfather kullanıyorum oldukça kullanışlı. Bir sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten botfather token almak için gerekli onsuz bot yapamazsın ben menu builder bot güvenli mi onu merak ediyorum.
spriggan dedi: Evet botfather kullanıyorum oldukça kullanışlı. Bir sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Zaten botfather token almak için gerekli onsuz bot yapamazsın ben menu builder bot güvenli mi onu merak ediyorum.