Melih Şahinoğlu Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 52 9 Temmuz 2020 #1 Telegram üzerinden IP ban yedim, nasıl kaldırılır? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2020
Çözüm Tokiler 9 Temmuz 2020 Melih Şahinoğlu dedi: Ev interneti kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminizin herhangi bir yerinde küçücük delik olacaktır. Ona 5-10 saniye boyunca kürdan ile basılı tutarsanız modem resetlenir ve İP değişir. Eğer bulamadıysanız modeminizin modelini internete yazıp deliği bulun.
Melih Şahinoğlu dedi: Ev interneti kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeminizin herhangi bir yerinde küçücük delik olacaktır. Ona 5-10 saniye boyunca kürdan ile basılı tutarsanız modem resetlenir ve İP değişir. Eğer bulamadıysanız modeminizin modelini internete yazıp deliği bulun.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Temmuz 2020 #11 AreYouOkey dedi: Reset atmana gerek yok kapatıp açsan gene değişir ip. Genişletmek için tıkla... Hayır, her modem statik İP’ye sahip değil. Artı 0 Eksi
AreYouOkey dedi: Reset atmana gerek yok kapatıp açsan gene değişir ip. Genişletmek için tıkla... Hayır, her modem statik İP’ye sahip değil.
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #12 @Tokiler Statik IP: Durağan, modemi kapatıp açsan dahi değişmeyen IP türüdür. Bunu sağlayıcılar bedava olarak vermezler. Ek ücret talep ederler. Dinamik IP: Aktif, bağlantı her yenilendiginde değişen IP türüdür. ISS'lerin büyük çoğunluğu bunu kullanır. Kısaca zaten her kullanici statik IP adresine sahip olmuyor, ve modemi kapatıp açman durumunda IP adresin degisiyor. Artı 0 Eksi
@Tokiler Statik IP: Durağan, modemi kapatıp açsan dahi değişmeyen IP türüdür. Bunu sağlayıcılar bedava olarak vermezler. Ek ücret talep ederler. Dinamik IP: Aktif, bağlantı her yenilendiginde değişen IP türüdür. ISS'lerin büyük çoğunluğu bunu kullanır. Kısaca zaten her kullanici statik IP adresine sahip olmuyor, ve modemi kapatıp açman durumunda IP adresin degisiyor.