furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 Telegram kesabı açmak istiyorum fakat numaramı girmek istemiyorum. Nasıl açabilirim diğer türlü?
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.182 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer İstanbul 22 Nisan 2025 #2 furkanankara dedi: Telegram kesabı açmak istiyorum fakat numaramı girmek istemiyorum. Nasıl açabilirim diğer türlü? Genişletmek için tıkla... Telegram'a neden numaranı girmek istemiyorsun?
furkanankara dedi: Telegram kesabı açmak istiyorum fakat numaramı girmek istemiyorum. Nasıl açabilirim diğer türlü? Genişletmek için tıkla... Telegram'a neden numaranı girmek istemiyorsun?
furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 roxy1881 dedi: Telegram'a neden numaranı girmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir kaç gruba bakıcam o yuzden
roxy1881 dedi: Telegram'a neden numaranı girmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir kaç gruba bakıcam o yuzden
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.182 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer İstanbul 22 Nisan 2025 #4 furkanankara dedi: Bir kaç gruba bakıcam o yüzden Genişletmek için tıkla... Tamam, telefon numaranı gizleyebiliyorsun ayarlar gizlilik kısmından. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
furkanankara dedi: Bir kaç gruba bakıcam o yüzden Genişletmek için tıkla... Tamam, telefon numaranı gizleyebiliyorsun ayarlar gizlilik kısmından. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.430 Çözümler 12 22 Nisan 2025 #5 furkanankara dedi: Bir kaç gruba bakıcam o yuzden Genişletmek için tıkla... Ayarlardan gizle. Gruptakiler numaranı göremez.
furkanankara dedi: Bir kaç gruba bakıcam o yuzden Genişletmek için tıkla... Ayarlardan gizle. Gruptakiler numaranı göremez.