K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 10 Ocak 2021 #11 İnsanları gerçekten anlayamıyorum. Telegram'ın WhatsApp'dan farkı yok. Eğer gizlilik istiyorsanız, Açık kaynak kodlu uygulamalara geçmelisiniz.
İnsanları gerçekten anlayamıyorum. Telegram'ın WhatsApp'dan farkı yok. Eğer gizlilik istiyorsanız, Açık kaynak kodlu uygulamalara geçmelisiniz.
T Thwian Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 34 10 Ocak 2021 #12 Whattsapp ın yaptığı yamuktan sonra Telegram'a başladım Ve bildiğim herkes geçti ve whattssappı sildiler
Whattsapp ın yaptığı yamuktan sonra Telegram'a başladım Ve bildiğim herkes geçti ve whattssappı sildiler
TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #13 ADL03 dedi: Bildiğiniz üzerine WhatsApp'a yeni bir sözleşme geldi ve birçok kişi WhatsApp'ı silecek. Sizce Telegram bu sırada patlar mı çünkü WhatsApp gibi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Bip uygulaması kullanılacak.
ADL03 dedi: Bildiğiniz üzerine WhatsApp'a yeni bir sözleşme geldi ve birçok kişi WhatsApp'ı silecek. Sizce Telegram bu sırada patlar mı çünkü WhatsApp gibi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Bip uygulaması kullanılacak.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 10 Ocak 2021 #14 Blera dedi: Line veya Bip tercih ederim şahsen. Genişletmek için tıkla... Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye.
Blera dedi: Line veya Bip tercih ederim şahsen. Genişletmek için tıkla... Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye.
TaksimAmca Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #15 Dümdüz dedi: Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye. Genişletmek için tıkla... Bana göre Telegram daha iyi.
Dümdüz dedi: Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye. Genişletmek için tıkla... Bana göre Telegram daha iyi.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #16 Dümdüz dedi: Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye. Genişletmek için tıkla... Şahsen Turkcell'e vermeyi tercih ederim.
Dümdüz dedi: Bip daha kötü. Birinde bilgilerini Turkcell'e veriyorsun, birinde ABD'ye. Genişletmek için tıkla... Şahsen Turkcell'e vermeyi tercih ederim.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 10 Ocak 2021 #17 Blera dedi: Şahsen Turkcell'e vermeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Bip fotoğraf ve videoların, ek olarak gönderdiğin dosyalara da erişiyor. Whatsapp'ta bu yok. Ben en iyisi bir rehber konusu açayım, 10 dakikaya hazır olur.
Blera dedi: Şahsen Turkcell'e vermeyi tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Bip fotoğraf ve videoların, ek olarak gönderdiğin dosyalara da erişiyor. Whatsapp'ta bu yok. Ben en iyisi bir rehber konusu açayım, 10 dakikaya hazır olur.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #18 Çoktan oldu bile tanıdığım kim varsa aylar öncesinde kullanıyordu ayrıca absürt bir platform. Sıkıntılı yerler ve gruplar var dikkat edin.
Çoktan oldu bile tanıdığım kim varsa aylar öncesinde kullanıyordu ayrıca absürt bir platform. Sıkıntılı yerler ve gruplar var dikkat edin.