Listeyi tek tek kontrol ettiğinizi varsayıyorum. C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming dosya konumuna girip Telegram ile ilgili dosya var mı diye bakınız.Zaten oradan sildim.
Hesabı mı silmeye çalıştınız? Yoksa sadece uygulamasını mı?
Arkadaşlar Telegram'ı bilgisayardan program ekle veya kaldır kısmından sildim ama halen Telegram'dan bildirim gelmeye devam ediyor. Sebebi nedir acaba?
Bildirime tıkladığınızda sizi herhangi bir yere yönlendiriyor mu?Hesabı değil uygulamayı sildim ancak halen uygulama sanki silinmemiş gibi bildirim geliyor.
Cihazınız iOS mu Android mi?
Bildirime tıkladığınızda sizi herhangi bir yere yönlendiriyor mu?
Denetim masası üzerinden denemişsiniz anladığım kadarıyla. Başalt menüsünden ayarlara ve oradan da uygulamalara girerek Telegram var mı yok mu diye kontrol edebilir misiniz?telegram uygulamasını açıyor ama ben program ekle veya kaldır kısmından telegramı silmiştim
Denetim Masası üzerinden denemişsiniz anladığım kadarıyla. Başalt menüsünden ayarlara ve oradan da uygulamalara girerek Telegram var mı yok mu diye kontrol edebilir misiniz?
Listeyi tek tek kontrol ettiğinizi varsayıyorum. C:\Users\KullanıcıAdı\AppData\Roaming dosya konumuna girip Telegram ile ilgili dosya var mı diye bakınız.Zaten oradan sildim.
Bilgisayar.
Telegram uygulamasını açıyor ama ben program ekle veya kaldır kısmından Telegram'ı silmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.