Telegram üzerinden hacklenmek mümkün mü?

KavalalıEmir

Femtopat
Daha fazla  
Telegram'da biriyle konuştum. Bana mesaj yazmıştı, merhaba demişti. Benim numaramı da görüyordu, onu eklediğim için. Sohbetin ilerleyen kısımlarında bana hacker olduğunu söylemişti ve sesli mesaj atmaya başlamıştı. Ben de onu engellemiştim. Sadece mesajlaştığım bu şahıs beni hackleyebilir ya da hiçbir linke basmama rağmen virüs sokabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.

Evet hackleyebilir bu artık mümkün, virüsde sokabilir.

Bu yazdığım konuyu ilk başta cevaplayacaktım ama kararsız kaldım belki telegram hesabımı geri verirler diye ama vermediler konumuza dönelim evet hackleyebilir sadece numaran bile gözükse çok tehlikeli artık hesabım yasaklandı geçen gün neden olduğunu ben biliyorum,neyse hack olayına gelirsek gördüğüm bildiğim kadarıyla yeni hack programlar yeni ve daha gelişmiş versiyonlarıyla 50.000 dolardan satışa sunuluyor programları biliyorum ama kullanılması tam bir deha işi yakında VK'nın sitesini nasıl hacklarız diye sohpet ediyorlardı onu hackleyecekler ama telegramın kendisini hacklemeyecekler sadece kişileri hedef alacaklar bunlar siyah şapkalı ve gerçektende tehlikeliler hackerlerin kanalları gizli bir çok yabancı eyaletlerin resmi sitelerine gizli girişler yapılmış ve bütğn bilgileri hacklenmeyip hazır halde satışa sunuluyor ve hesap bilgilerini alıp satıyorlar tanesi 80.000 dolar yani iyi bir hacker bunu satın alıp resmi iş adamlarının paralarını kolayca kendi hesaplarına aktarma yapabilirler,bide üstüne programlarını linklerle hazırlıyorlar kimse bilmesin diye bilgisayarlarda hazırlanıp satışa sunuluyor sen programı açtığında kime ve nereye saldırı bir siber sapm saldırısı yapıcan veya kimin telefonlarını ele geçircen veya kimin hesaplarını ele geçircen yapsa yapsa yazılım mühendisleri ve kendini bu işlere adamış olan insanlar yapabilir neyse fazla bişey demiyeceğim hesabım yasaklandı diye bunları yazıp içimi dökmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…