F faws Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim?
Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim?
Mertcanozdemir Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600/RX 6600 XT/16 GB 3600 MHZ RAM/B450 MK/750 WATT POWER SUPPLY Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 faws dedi: Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım indirilenlere kaydediyor.
faws dedi: Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım indirilenlere kaydediyor.
9kag.10 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 600 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 faws dedi: Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Telegram'ın kendi bir dosyası oluyor fotoğrafları indirdiği oraya kaydediyor.
faws dedi: Telegram'a webden giriş yapıyorum. Fotoğraf ve videolar bilgisayarın neresine kaydediliyor? Nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Telegram'ın kendi bir dosyası oluyor fotoğrafları indirdiği oraya kaydediyor.
F faws Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 9kag.10 dedi: Hocam Telegram'ın kendi bir dosyası oluyor fotoğrafları indirdiği oraya kaydediyor. Genişletmek için tıkla... aradım ama bilgisayarda telegram ile ilgili bir dosya bulunmuyor
9kag.10 dedi: Hocam Telegram'ın kendi bir dosyası oluyor fotoğrafları indirdiği oraya kaydediyor. Genişletmek için tıkla... aradım ama bilgisayarda telegram ile ilgili bir dosya bulunmuyor