B Bekirbey31 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Telegram yakındaki kişileri açtım ama geri kapatmak istiyorum, kapatmaya çalıştım, beni göstermeyi durdur diye seçenek var bastım ama hala görünüyorum sürekli birilerini engellemekten sıkıldım çözüm nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
Telegram yakındaki kişileri açtım ama geri kapatmak istiyorum, kapatmaya çalıştım, beni göstermeyi durdur diye seçenek var bastım ama hala görünüyorum sürekli birilerini engellemekten sıkıldım çözüm nedir?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Nisan 2024 #2 Telefondan uygulamanın konum iznini kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS B Bekirbey31 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 Teru dedi: Telefondan uygulamanın konum iznini kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapattım ama başka cihazda hala 500 m uzakta yazıyor. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Telefondan uygulamanın konum iznini kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapattım ama başka cihazda hala 500 m uzakta yazıyor.