boşversene34 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Telegram'da birine video göndermek istediğimde çok yavaş gidiyor. Mesela 1MB'lik videoyu 5 dakikada gönderiyor. İnternetim çok hızlı fakat video gönderilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. Ben Telegram'da birine video göndermek istediğimde çok yavaş gidiyor. Mesela 1MB'lik videoyu 5 dakikada gönderiyor. İnternetim çok hızlı fakat video gönderilmiyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.226 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Telegram sunucularıyla alakalı olabilir. Mobil veri ile veya Wi-Fi ile farklı şekillerde denediniz mi?
Telegram sunucularıyla alakalı olabilir. Mobil veri ile veya Wi-Fi ile farklı şekillerde denediniz mi?
boşversene34 Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Adrastos dedi: Telegram sunucularıyla alakalı olabilir. Mobil veri ile veya Wi-Fi ile farklı şekillerde denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim çünkü internetim yok.
Adrastos dedi: Telegram sunucularıyla alakalı olabilir. Mobil veri ile veya Wi-Fi ile farklı şekillerde denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim çünkü internetim yok.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.079 Makaleler 15 Çözümler 488 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Haziran 2024 #4 Eğer hep böyleyse internetinizden veya cihazınızdan kaynaklıdır. Başka ağda denemelisiniz.