xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Telegram indirdim. Edit yapıyorum clip almak için. Bana WhatsApp'tan bir numara yazdı. Daha sonra aradı. Ben de biraz korktum açıkçası. Ayarları böyle yaptım, daha kimse arar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri qrq.PNG 12,4 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar Telegram indirdim. Edit yapıyorum clip almak için. Bana WhatsApp'tan bir numara yazdı. Daha sonra aradı. Ben de biraz korktum açıkçası. Ayarları böyle yaptım, daha kimse arar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.192 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Şubat 2023 #2 Kimse aramayaz merak etme. Ama keşke bu ayarları başta yapsaydın.
xMtsQ Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 671 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 KökTürk dedi: Kimse aramayaz merak etme. Ama keşke bu ayarları başta yapsaydın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için
KökTürk dedi: Kimse aramayaz merak etme. Ama keşke bu ayarları başta yapsaydın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.192 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Şubat 2023 #4 xMtsQ dedi: Teşekkürler yardımın için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.