Nurseven1 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Nisan 2021 #1 Oturumu kapattım ama tekrar girmek için doğrulama kodu girmek. Gerekiyor ben 2 yil once kurdum bu yüzden hatirlamiyorum SMS ile kod alabilmenin yolu var mı ya da şifre kirmanin? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Oturumu kapattım ama tekrar girmek için doğrulama kodu girmek. Gerekiyor ben 2 yil once kurdum bu yüzden hatirlamiyorum SMS ile kod alabilmenin yolu var mı ya da şifre kirmanin?
Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 SMS geliyor zaten tekrar girmeye çalıştığınızda doğrulama için.
Nurseven1 Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Nisan 2021 #3 Sms ile giriş kodu geliyor doğrulama kodu farkli Deniz Gemici dedi: SMS geliyor zaten tekrar girmeye çalıştığınızda doğrulama için. Genişletmek için tıkla... Sms giriş için ben doğrulama kodu unuttum Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Sms ile giriş kodu geliyor doğrulama kodu farkli Deniz Gemici dedi: SMS geliyor zaten tekrar girmeye çalıştığınızda doğrulama için. Genişletmek için tıkla... Sms giriş için ben doğrulama kodu unuttum