Telegram'da mesaj gönderilmiyor

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, rehberde kayıtlı olmayan kişilere mesaj atamıyorum ve gruplara yazamıyorum. 1 hafta öncesine kadar yazabiliyordum yeni oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_2088.jpeg
    IMG_2088.jpeg
    215,4 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_2089.jpeg
    IMG_2089.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel gruplara mesaj göndermeniz kısıtlanmış. Arama kısmına spambot yazın, ardından botu başlatın. Ne kadar süre spam yediğiniz yazacaktır. 2 türlü spam vardır birisi genel gruplara yazma yetkisi engellenir. Diğeri PM`den Yazmak.

Merhaba, rehberde kayıtlı olmayan kişilere mesaj atamıyorum ve gruplara yazamıyorum. 1 hafta öncesine kadar yazabiliyordum yeni oldu.
Bunun sebebi: Rehberinizde kayıtlı olmayan çok fazla kişiye mesaj göndermişsiniz, hesabınızı silip 1 kez daha hesap açarak bundan kurtulabilirsiniz ama yine çok fazla insana yazarsanız tekrar yersiniz ve bunu devam etirirseniz 1 aydan daha fazla karşı taraf sizi rehberine kaydetmediği sürece konuşamazsınız.
Hesap silme işlemi 1 defaya mahsustur sonra çok sık hesap sildiniz denerek bie süre hesap açmanız engelenir bir kaç ayda bie yapmanızı öneririm.
Banınız geçtikten sonra günde belirli sayıda insana yazın örneğin 10-15 kişi böyle kendinize bir limit koyun.

Spama düşmüşsünüz 2-3 güne açılır.

1 hafta oldu

Genel gruplara mesaj göndermeniz kısıtlanmış. Arama kısmına spambot yazın, ardından botu başlatın. Ne kadar süre spam yediğiniz yazacaktır. 2 türlü spam vardır birisi genel gruplara yazma yetkisi engellenir. Diğeri PM'den Yazmak.

Yazmıştım tarih falan söylemedi.

Bunun sebebi: Rehberinizde kayıtlı olmayan çok fazla kişiye mesaj göndermişsiniz, hesabınızı silip 1 kez daha hesap açarak bundan kurtulabilirsiniz ama yine çok fazla insana yazarsanız tekrar yersiniz ve bunu devam etirirseniz 1 aydan daha fazla karşı taraf sizi rehberine kaydetmediği sürece konuşamazsınız.
Hesap silme işlemi 1 defaya mahsustur sonra çok sık hesap sildiniz denerek bie süre hesap açmanız engelenir birkaç ayda bie yapmanızı öneririm.
Banınız geçtikten sonra günde belirli sayıda insana yazın örneğin 10-15 kişi böyle kendinize bir limit koyun.

Rehberimde kayıtlı olmayan 4 kişiye mesaj atmışım bence onunla alakası yok.

Dosya Ekleri

• IMG_2091.jpeg
    IMG_2091.jpeg
    200,5 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_2090.jpeg
    IMG_2090.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 120
Sık herkesin kullabildiği internetlerden telegrama giriyor musun ? Ev interneti de olabilir bazen bağlandığın sağlayıcıya başka bir arkadaş bağlanıp spawn yemişse seni de spawn olarak algılayabiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı