Telegram'da mesaj gönderilmiyor

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, rehberde kayıtlı olmayan kişilere mesaj atamıyorum ve gruplara yazamıyorum. 1 hafta öncesine kadar yazabiliyordum yeni oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_2088.jpeg
    215,4 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_2089.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Spama düşmüşsünüz 2-3 güne açılır.

Genel gruplara mesaj göndermeniz kısıtlanmış. Arama kısmına spambot yazın, ardından botu başlatın. Ne kadar süre spam yediğiniz yazacaktır. 2 türlü spam vardır birisi genel gruplara yazma yetkisi engellenir. Diğeri PM`den Yazmak.

Merhaba, rehberde kayıtlı olmayan kişilere mesaj atamıyorum ve gruplara yazamıyorum. 1 hafta öncesine kadar yazabiliyordum yeni oldu.
Bunun sebebi: Rehberinizde kayıtlı olmayan çok fazla kişiye mesaj göndermişsiniz, hesabınızı silip 1 kez daha hesap açarak bundan kurtulabilirsiniz ama yine çok fazla insana yazarsanız tekrar yersiniz ve bunu devam etirirseniz 1 aydan daha fazla karşı taraf sizi rehberine kaydetmediği sürece konuşamazsınız.
Hesap silme işlemi 1 defaya mahsustur sonra çok sık hesap sildiniz denerek bie süre hesap açmanız engelenir bir kaç ayda bie yapmanızı öneririm.
Banınız geçtikten sonra günde belirli sayıda insana yazın örneğin 10-15 kişi böyle kendinize bir limit koyun.

Spama düşmüşsünüz 2-3 güne açılır.

1 hafta oldu

Yazmıştım tarih falan söylemedi.

Rehberimde kayıtlı olmayan 4 kişiye mesaj atmışım bence onunla alakası yok.

Dosya Ekleri

• IMG_2091.jpeg
    200,5 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_2090.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 120
Sık herkesin kullabildiği internetlerden telegrama giriyor musun ? Ev interneti de olabilir bazen bağlandığın sağlayıcıya başka bir arkadaş bağlanıp spawn yemişse seni de spawn olarak algılayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…