Telegram'da videolar oynatılmıyor

Bu yöntemlerin hepsini denedim, sadece çalışan VLC Player indirip videoyu orada açmak ama her video için bunu yapmak işkence, günde 50 tane video izliyorsun yeri geliyor haber bakıyorsun her video da VLC'yi seçeceksek uygulamayı silelim en azından kafamız daha rahat olur.

Linkler hep aynı şeyi anlatıyor, çerezleri temizle çerezleri temizle. VLC media player indirip videoları oradan açabiliriz fakat her video bu sefer telefona inip izlenmesi gerekir, buda uğraşılacak çile değil.

Son düzenleme:
Aynen öyle. Bende çok denedim ama uğraşmayı bıraktım. Ekim ayı ve öncesi geçmiş videoları izleyebildiğimiz fark ettim. Onun dışında kullanılmıyor. Sadece haberlerde yazıları okuyup kapatıyorum. Umarım önümüzdeki güncellemeler ile düzeltirler.

Arkadaşlar aynı şey olay benim de başıma geldi bugün olmaya başladı nasıl çözeceğiz bunu iOS kullanıcısıyım bende

Yaklaşık 20 gün önce kadar düzeldi benimki, kendi kendine düzeldi herhangi bir müdahalem olmadı. Yaklaşık 2 hafta kadar bu şekilde sorunlu kullandım sonra kendiliğinden düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı