mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Tuşlu telefon kullanıyorum, PC üzerinden Telegram'ı indirdim ama doğrulama kodu gelmiyor. (Önceden geliyordu.)
Tuşlu telefon kullanıyorum, PC üzerinden Telegram'ı indirdim ama doğrulama kodu gelmiyor. (Önceden geliyordu.)
Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 19 Nisan 2021 #2 mistik03 dedi: Tuşlu telefon kullanıyorum, PC üzerinden Telegram'ı indirdim ama doğrulama kodu gelmiyor. (Önceden geliyordu.) Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın insanlık hali faturanızı ödemeyi unutmuş olabilir misiniz sadece Telegram'dan mı gelmiyor acaba SMS.
mistik03 dedi: Tuşlu telefon kullanıyorum, PC üzerinden Telegram'ı indirdim ama doğrulama kodu gelmiyor. (Önceden geliyordu.) Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın insanlık hali faturanızı ödemeyi unutmuş olabilir misiniz sadece Telegram'dan mı gelmiyor acaba SMS.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 19 Nisan 2021 #3 SMS ile doğrulama kodu al gibi bir seçenek olması lazımdı, SMS ile doğrulama kodu al seçeneğine basar mısınız?
SMS ile doğrulama kodu al gibi bir seçenek olması lazımdı, SMS ile doğrulama kodu al seçeneğine basar mısınız?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 19 Nisan 2021 #4 Oywle dedi: Yanlış anlamayın insanlık hali faturanızı ödemeyi unutmuş olabilir misiniz sadece Telegram'dan mı gelmiyor acaba SMS. Genişletmek için tıkla... Sms gelmemesi için 3 adet fatura ödememesi lazım. İmkansız.
Oywle dedi: Yanlış anlamayın insanlık hali faturanızı ödemeyi unutmuş olabilir misiniz sadece Telegram'dan mı gelmiyor acaba SMS. Genişletmek için tıkla... Sms gelmemesi için 3 adet fatura ödememesi lazım. İmkansız.
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Measterpo dedi: SMS ile doğrulama kodu al gibi bir seçenek olması lazımdı, SMS ile doğrulama kodu al seçeneğine basar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Measterpo dedi: SMS ile doğrulama kodu al gibi bir seçenek olması lazımdı, SMS ile doğrulama kodu al seçeneğine basar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 19 Nisan 2021 #6 @mistik03 telefon numaranız gözüküyor, sansürleyin. Peki o çıktığında herhangi bir mesaj geliyor mu?
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 Measterpo dedi: @mistik03 telefon numaranız gözüküyor, sansürleyin. Peki o çıktığında herhangi bir mesaj geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor.
Measterpo dedi: @mistik03 telefon numaranız gözüküyor, sansürleyin. Peki o çıktığında herhangi bir mesaj geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Gelmiyor.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #8 Kodu kısa mesaj ile gönder diyin.
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #9 mburaktekin dedi: Kodu kısa mesaj ile gönder diyin. Genişletmek için tıkla...
Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 19 Nisan 2021 #10 mistik03 dedi: Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hattınız faturalımı faturalı değil ise en son ne zaman TL yüklediniz sormamdaki amac bazı operetörler belirli bir zaman TL yüklenmedigi zaman hattı iptal ediyorlar.
mistik03 dedi: Gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hattınız faturalımı faturalı değil ise en son ne zaman TL yüklediniz sormamdaki amac bazı operetörler belirli bir zaman TL yüklenmedigi zaman hattı iptal ediyorlar.