Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 24 Ocak 2024 #1 Telegram'da bir dosya indirdim ancak her yerine baktim dosyanin ancak yuklenecek bir yer bulamadim. İndirilen dosyayi nasıl yukleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
Telegram'da bir dosya indirdim ancak her yerine baktim dosyanin ancak yuklenecek bir yer bulamadim. İndirilen dosyayi nasıl yukleyebilirim?
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 24 Ocak 2024 #2 Dosyanın uzantısı ne? Artı 0 Eksi
KS KS Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 449 Çözümler 1 25 Ocak 2024 #3 Chitose dedi: Dosyanın uzantısı ne? Genişletmek için tıkla... Hem ZIP hem APK ikisi de ayni yuklenenler bolumundeler basinca yuvarlak bir şey donuyor ama acilmiyor. Artı 0 Eksi
Chitose dedi: Dosyanın uzantısı ne? Genişletmek için tıkla... Hem ZIP hem APK ikisi de ayni yuklenenler bolumundeler basinca yuvarlak bir şey donuyor ama acilmiyor.
C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 25 Ocak 2024 #4 Yağız Ünlü dedi: Hem ZIP hem APK ikisi de ayni yuklenenler bolumundeler basinca yuvarlak bir şey donuyor ama acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Zarchiver yükleyin Play Storeden. Sonra zip dosyasına basıp klasöre çıkarına basın. Apk dosyasını direk indirmesi lazım. Eğer indirmiyorsa Android sürümünüz çok eskidir. İphone ise zaten hiç yüklenmez. Artı 0 Eksi
Yağız Ünlü dedi: Hem ZIP hem APK ikisi de ayni yuklenenler bolumundeler basinca yuvarlak bir şey donuyor ama acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Zarchiver yükleyin Play Storeden. Sonra zip dosyasına basıp klasöre çıkarına basın. Apk dosyasını direk indirmesi lazım. Eğer indirmiyorsa Android sürümünüz çok eskidir. İphone ise zaten hiç yüklenmez.