Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 16 Ekim 2024 #11 Huseyn18 dedi: Hocam sorarsam bence virussuz derler, benim o dosyalarin virussuz olduguna emin olmam icin bende taratmam lazim oyle bir program biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... "VirusTotal" kendisi web site oradan tarata bilirsiniz.
Huseyn18 dedi: Hocam sorarsam bence virussuz derler, benim o dosyalarin virussuz olduguna emin olmam icin bende taratmam lazim oyle bir program biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... "VirusTotal" kendisi web site oradan tarata bilirsiniz.
Huseyn18 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #12 Drajmir dedi: "VirusTotal" kendisi web site oradan taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada tarattığım'da hiçbir zaman virus gozukmedi ama VirusTotal'dan oyle onay almagin o kadar zor olmadigini duydum. Sizcd baska nerede aratabilirim?
Drajmir dedi: "VirusTotal" kendisi web site oradan taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada tarattığım'da hiçbir zaman virus gozukmedi ama VirusTotal'dan oyle onay almagin o kadar zor olmadigini duydum. Sizcd baska nerede aratabilirim?
Drajmir Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 389 Yer Türkiye 16 Ekim 2024 #13 Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox hocam böyle bir site var forumda buldum eğer daha fazla program lazımsa forumda mevcut.
Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox hocam böyle bir site var forumda buldum eğer daha fazla program lazımsa forumda mevcut.
Huseyn18 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #14 Drajmir dedi: Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox hocam böyle bir site var forumda buldum eğer daha fazla program lazımsa forumda mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam cok teşekkür ederim
Drajmir dedi: Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox hocam böyle bir site var forumda buldum eğer daha fazla program lazımsa forumda mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam cok teşekkür ederim