Merhaba arkadaşlar, ben pek bu konulardan anlamam Telegram'dan bir video indirmek istiyorum ama viruslu olma ihtimalinden korkuyorum.
Eki Görüntüle 2338252
Boyle bir videodan virus dusebilir mi?
Simdiden teşekkürler.
Video önce Telegram'ın bulutuna yükleniyor zaten, eğer oradan izleyebiliyorsanız tabii ki hiçbir şey olmaz. Endişeniz olmasın.
Ne indirdiğine bağlı malum videoları indiriyorsan virüs bulaşabilir.
Telegram'dan hiçbir şey indirmenizi önermem.
Arkadaşlar telefonlar öyle Windows gibi değil, virüslü uygulama yükleseniz bile o virüsün çalışması için gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. Hiçbir sorun yok, çok abartmışsınız.Ne indirdiğine bağlı malum videoları indiriyorsan virüs bulaşabilir.
Bir sorun olmaz. Ayrıca bu tarz kurslar genellikle reklam amaçlı olurlar, dikkatli olmanızda fayda var.Hocam bana da ilk garip geliyordu sonra cok adamdan viruslu ola bilecegini duydum.
Hocam malum video degil bir kursun videosun ama kim neden bana parali kursu ücretsiz versinki o yuzden korkuyorum?
Hocam bana da ilk garip geliyordu sonra cok adamdan viruslu ola bilecegini duydum.
Hocam malum video degil bir kursun videosun ama kim neden bana parali kursu ücretsiz versinki o yuzden korkuyorum?
Telegram'dan hiçbir şey indirmenizi önermem.
Hocam virüslü olabilir o zamanda kimse babasının hayrına random insana paralı şeyi ücretsiz vermez virüs tarayıcınıza güveniyorsanız indirin.
Arkadaşlar telefonlar öyle Windows gibi değil, virüslü uygulama yükleseniz bile o virüsün çalışması için gerekli izinleri vermeniz gerekiyor. Hiçbir sorun yok, çok abartmışsınız.
Hocam videodan virüs inmeyeceğinii biliyorum zaten fakat son yaşanan olaylardan sonra sizce bilmediğimiz yerlerden video indirmek doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.