Huseyn18 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben pek bu konulardan anlamam Telegram'dan bir video indirmek istiyorum ama viruslu olma ihtimalinden korkuyorum. Boyle bir videodan virus dusebilir mi? Simdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, ben pek bu konulardan anlamam Telegram'dan bir video indirmek istiyorum ama viruslu olma ihtimalinden korkuyorum. Boyle bir videodan virus dusebilir mi? Simdiden teşekkürler.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 11 Kasım 2024 #21 Huseyn18 dedi: Ben Wi-Fi'ya virus bulasir diye anladim Genişletmek için tıkla... Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak... Artı 0 Eksi
Huseyn18 dedi: Ben Wi-Fi'ya virus bulasir diye anladim Genişletmek için tıkla... Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak...
KS KS Huseyn18 Centipat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #22 DarkMen dedi: Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak... Genişletmek için tıkla... Hocam coktan ciktim oylesine soruyorum. Huseyn18 dedi: Hocam coktan ciktim oylesine soruyorum. Genişletmek için tıkla... DarkMen dedi: Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak... Genişletmek için tıkla... Hocam ama ne yalan soyleyeyim sanal makine kurup tekrar girip izlemek istiyorum bazi seyleri, sanal makineden virus gecebilir mi PC'ye? Artı 0 Eksi
DarkMen dedi: Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak... Genişletmek için tıkla... Hocam coktan ciktim oylesine soruyorum. Huseyn18 dedi: Hocam coktan ciktim oylesine soruyorum. Genişletmek için tıkla... DarkMen dedi: Yok hocam, direk cihazınıza bulaşan virüs size bulaşır, vücudunuzda virüs kapar maazallah. Şaka bi' yana, eğer hala kanaldaysanız çıkmanızı öneririm. Size pek bir yararı olmayacak... Genişletmek için tıkla... Hocam ama ne yalan soyleyeyim sanal makine kurup tekrar girip izlemek istiyorum bazi seyleri, sanal makineden virus gecebilir mi PC'ye?