marcspector9 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 521 Makaleler 2 25 Eylül 2016 #1 Biraz bakıp eğlenin diye paylaştım Video eğlence amaçlı da olsa hakikatleri barındırıyor. Buyurun buradan bakın: Telekomun Yasaklanan Reklamı - Türkiye'de İnternet Belgeseli
Biraz bakıp eğlenin diye paylaştım Video eğlence amaçlı da olsa hakikatleri barındırıyor. Buyurun buradan bakın: Telekomun Yasaklanan Reklamı - Türkiye'de İnternet Belgeseli
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 25 Eylül 2016 #2 . O ne be. Doğru demiş adam.
D Deathless Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #3 Çok güldüm
Fatih Asiltürk Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 92 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #4 Efsane olmuş
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 26 Eylül 2016 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu da efsane.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu da efsane.
marcspector9 Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 521 Makaleler 2 26 Eylül 2016 #6 win987 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu da efsane. Genişletmek için tıkla... Evet, bu kanalın reklamı gibi olmasın ama arkadaşın yaptığı videoların hepsi güzel olmuş.
win987 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Bu da efsane. Genişletmek için tıkla... Evet, bu kanalın reklamı gibi olmasın ama arkadaşın yaptığı videoların hepsi güzel olmuş.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.319 Makaleler 4 Çözümler 4 26 Ekim 2020 #7 Fatih Asiltürk dedi: Efsane olmuş . Genişletmek için tıkla... We are Omen. marcspector9 dedi: Biraz bakıp eğlenin diye paylaştım video eğlence amaçlı da olsa hakikatleri barındırıyor. Buyurun buradan bakın: Telekomun Yasaklanan Reklamı - Türkiye'de İnternet Belgeseli Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Fatih Asiltürk dedi: Efsane olmuş . Genişletmek için tıkla... We are Omen. marcspector9 dedi: Biraz bakıp eğlenin diye paylaştım video eğlence amaçlı da olsa hakikatleri barındırıyor. Buyurun buradan bakın: Telekomun Yasaklanan Reklamı - Türkiye'de İnternet Belgeseli Genişletmek için tıkla... Anlamadım.