telemetr.io sitesinden bilgiler nasıl kaldırılabilir?

KendiHalinde

Hectopat
Bu internet sitesinde benim e-postamı ve telefon numaramı ve bazı sitelerde kullandığım şifremi yayınlamışlar. Acaba hangi site veya uygulamada kullandığım hesabın bilgileri bunlar? Bu sayfayı nereye nasıl şikayet edebilirim ve kaldırılmasını nasıl sağlayabilirim?
Ayrıca nereden nasıl ulşamışlar benim bilgilerime?

Kullandığınızın sitelerden birinin şifreleri sızdırılmıştır. Bu "arkadaşlar" bir yerden bu sızıntıyı bulmuş ve paylaşmışlardır. Hangi site olduğunu bulmak için Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach kullanmayı deneyebilirsiniz.

Şifrelerinizi değiştirin ve aynı şifreyi farklı websitelerinde kullanmayın. Bitwarden gibi bir şifre yöneticisi de kullanabilirsiniz.

Kullandığınızın sitelerden birinin şifreleri sızdırılmıştır. Bu "arkadaşlar" bir yerden bu sızıntıyı bulmuş ve paylaşmışlardır. Hangi site olduğunu bulmak için Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach kullanmayı deneyebilirsiniz.

Şifrelerinizi değiştirin ve aynı şifreyi farklı websitelerinde kullanmayın. Bitwarden gibi bir şifre yöneticisi de kullanabilirsiniz.
Siteyi buldum exxen giriş bilgilerimi paylaşmışlar ama ben o şifreyi çoktan değiştirmiştim. Senin verdiğin siteye baktım orada exxen çıkmadı

Siteyi buldum Exxen giriş bilgilerimi paylaşmışlar ama ben o şifreyi çoktan değiştirmiştim. Senin verdiğin siteye baktım orada Exxen çıkmadı.

Bu sitede Exxen'in olacağını sanmıyorum daha çok yurt dışı firmalarının bilgileri var. Diğer hesaplarının güveniliğini sağla Google hesabının şifresi aynı ise değiştir ve iki aşamalı girişi aktif yap.

O sitede Exxen'in olacağını sanmıyorum daha çok yurt dışı firmalarının bilgileri var.
Linke gidip incele exxen spor yazıyor.
Ekran görüntüsü 2022-08-18 150755.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı