Telemetryserviceplat_apm_sdk dosyası silinmiyor

atesss26

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma bir anda böyle bir dosya geldi. Siliyorum daha sonra tekrar masaüstümde buluyorum. Opera simgesine takılmayın oradan açmaya çalıştığım için öyle gözüküyor. Bu nedir sıkıntısı ya da nasıl silerim yardımcı olur musunuz?

telemetryyyyy.png

Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma bir anda böyle bir dosya geldi. Siliyorum daha sonra tekrar masaüstümde buluyorum. Opera simgesine takılmayın oradan açmaya çalıştığım için öyle gözüküyor. Bu nedir sıkıntısı ya da nasıl silerim yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2268119

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaşayan var aynı durumu. Bir tehlikesi olmadığı söylenmiş fakat masaüstüne bir yerden fırlar gibi gelmesi gerçekten garip. Yine de sen dosyayı VirusTotal tarat sonuçları at bakalım.

Eki Görüntüle 2268119

Tarama yaptınız mı herhangi bir program ile?

Biraz baktığımda performans izleyici bir dosya olduğu yazıyor ama şu kodu bir deneyin bakalım.
Del /f /q "dosya_yolu\telemetryserviceplat_apm_sdk".

Dosya, SQLite tarafından (veya daha spesifik olarak SQLite kullanan bir uygulama tarafından), bozulması durumunda veritabanını geri almak için kullanılan geçici bir veri tabanı günlük dosyasıdır.

Bu sıfır Bayt uzunluğunda olduğundan, ekran görüntüsü alındığında kullanılması pek olası değildir.

Diye yazılmış fakat ben kendim kontrol etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı