İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #1 Ürün özelliklerine burdan ulaşabilirsiniz. 2. Televizyon olarak kullanacağız. Çok bir beklentimiz yok. Fiyatı çok uygun geldi.
Ürün özelliklerine burdan ulaşabilirsiniz. 2. Televizyon olarak kullanacağız. Çok bir beklentimiz yok. Fiyatı çok uygun geldi.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #2 Ürün Vestel üretimi ancak internette satışını bulamadım ben. Siz nereden alacaksınız ?
İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #3 Tonyukuk dedi: Ürün Vestel üretimi ancak internette satışını bulamadım ben. Siz nereden alacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Dükkandan. Sahibinden üzerinden buldum sıfır kapalı kutu.
Tonyukuk dedi: Ürün Vestel üretimi ancak internette satışını bulamadım ben. Siz nereden alacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Dükkandan. Sahibinden üzerinden buldum sıfır kapalı kutu.