Telepatik M yazan aygıt ne işe yarar?

dondurmamgaymak

Hectopat
Arkadaşlar selam. Babam elektrik mühendisiydi ve bir süre önce vefat etti. Elinde Telepatik M diye bir parça var ve bir sürü elektronik parça var. Bununla ne yapılabilir? Kutusu hiç açılmamış ben açtım şimdi. İkinci elden satmalı mıyım? Belki üniversite öğrencilerine yardımım dokunur diye düşünüyorum ama bir yandan da manevi değerini düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230827_161459.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 67
Allah rahmet eylesin hocam. Benim babam da ben 1.5 yaşında vefat etti. Bence hatıra olarak kalsın sizde.

Başın sağ olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu uzak denetleyici. Bildiğim kadarıyla Simkart takılır ve uzaktan yapmanız gereken işler için sms atarsınız ve bu çalışır mesela bir adet tarlanız var su pompasını buna bağladınız buna SMS attığınız zaman aktif oluyor ve su pompası çalışıyor.

Başınız sağ olsun kardeşim o elindeki parça GSM ile uzaktan kontrol parçası ama bence hatıra olarak kalması daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…